APA YANG BESTNYA DENGAN BASIC H SHAKLEE?

Assalammualaikum...

Korang pernah guna tak Basic H shaklee..senang citer memang multipurpose. Kenapa Ida kata macam tu?


Image result for basic h shaklee


Actually sebelum ni memang Ida tak pernah guna tapi tahun lepas Ida cuba nak pakai sebab kawan-kawan kata best. Ida beli la kan..heheh. Dan bila Ida guna..memang best pun..

Orang kata bukan sekadar mencuci, nak rendam semua boleh..



kita ni tak kisah la ibu menyusu ke..ibu mengandung ke..sayur mestilah nak segar kan..baru la dapat segala vitamin K, A , C, E dan juga asid folat, mineral seperti kalsium, juga zat besi dan protein kan...kan....

kalau sayu layu mesti tak sedap kan..jadi tak rangup..vitamin pun kurang...

Basic H ni non-toxic. Totally safe. Tiada pewangi. Tiada bahan kimia. Kandungan utama Basic H2 adalah minyak jagung dan minyak kelapa.

so jangan risau k...

ni nak share macam mana nak segarkan sayur sawi yang lembik layu tu kembali segar,..

bawa keluar peti ais..alahai..lunyai..kalau potong pun mesti kecik-kecik je...

lepas rendam dalam basic H dan dibiarkan selama 15 minit..

hah....ko...segar bugar..macam baru petik je..
potong pun krup,,krup bunyi die..

Lagi?

Ni nak share skit tipa utk basuh baju sekolah, kasut sekolah atau baju kerja. Mana yg terkena minyak kari la..ada yg kasut mcm.belacan la. Ada cara lebih mudah dan jimat dengan menggunakan...

BASIC H SHAKLEE!!!




Hanya rendam semalaman, bilas dan.dibiarkan kering.

Taknyah gosok kuat2 smpai rosak kulit kasut. Kang tak smpai setahun kasut dah rosak

1 botol ni RM46 sahaja..tahan berbulan-bulan dan banyak kegunaannya...


Nak cuba? sila klik







Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya


No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS