PENGALAMAN MENGGUNAKAN PRODUK HILANGKAN JERAWAT DENGAN CEPAT

Assalammualaikum...

Kecantikan ni menjadikan satu benda yang semua orang harapkan. Ibu mengandung nak dapat anak cantik, lelaki nak muka yang cantik ala-ala model macho..apatah lagi perempuan macam kita ni. Cantik dan wanita memang tak boleh dipisahkan.



Tetapi kecantikan ni jadi mimpi ngeri bila mula tumbuhnya jerawat sehingga ada yang meninggalkan parut. Kalau diikutkan logiknya banyak punca berlaku pertumbuhan jerawat ni.

Image result for produk hilangkan jerawat

Antara sebabnya ketidakstabilan hormon, pemakanan tak seimbang, gaya hidup,sistem percernaan tak lancar,  stress dan banyak lagi. Perkara-perkara ni kemudiannya akan menyebabakn jerawat naik, kulit kusam,tona tak sekata dan sebagainya.

Bukan korang je, Ida sendiri mengalami masalah yang sama. Sejak zaman sekolah bab jerawat ni memang dah tahu sangat. Time period tu mula la nak naik jerawat sebabnya masa ni memang kita ni hormon perempuan jadi tak stabil.Dari pengalaman Ida menggunakan produk untuk hilangkan jerawat ni memang banyak.

Dulu Ida pernah guna Oxy..yelah untuk jerawat kan tapi tak sesuai, ia menyebabakan kulit Ida jadi lebih kering. Ubat hospital pun pernah . Memang berkesan, licin muka tapi sebelum tu kesan ubat die memang pedih. Kulit Ida jadi merah dan kering. Pedih taknya cakap la. Siap kena ada sapu tangan lembap dan minyak untuk kurangkan rasa pedih tu sebab terlalu kering. Lepas Ida stop ambil ubat hospital, jerawat naik balik.

Sekarang ni Ida gunakan produk Shaklee. Dah hampir 2 tahun Ida gunakan alhamdulillah masalah jerawat dah kurang. Walaupun masih akan naik seketul time period tapi tak sakit dan cepat kecut. Suami pun ada tegur kulit muka jadi bersih berbanding dulu. So Ida nak share kan dengan korang yang ada masalah kulit jerawtat dan kering tu produk hilangkan jerawat yang Ida gunakan.


Ida suka gunakan serum disebabkan Ida ada masalah parut-patur kecik sebab chicken pox dulu dan kulit kering so Ida cadangkan Azanis serum kat korang. Bagi Ida ok serum ni sebab memamg melembapkan kulit. Selalunya Ida pakai pada waktu malam masa tidur tu.


Kalau bab makanan tambahan atau supplement ni Ida cadangkan korang ambil set bajet ni. Asalnya Ida selalu makan Vitamin C sahaja jerawat memang susah nak naik tapi sejak bulan ni Ida nak konsisten minum bersama ESP shaklee. Disebabkan selepas keguguran tahun lepas Ida terlalu kerap sakit-sakit badan. Dan salah satunya disebabkan kekurangkan protein dalam badan.

Jadi selama Ida minum ESP shaklee dan Vitamin C ni secara konsisten Ida rasa berbeza skit kulit Ida berbanding dulu. Rasa lebih licin sebabnya ESP shaklee ni membantu memperbaiki sel kulit. Manakala Vitamin C ni membantu untuk menghasilkan kolagen dan merawat kulit kering.

Cadangkan Ida paling koman pun bajet korang cuba dapatkan 3 jenis produk ni untuk hilangkan jerawat. Serius memang tak rugi mencuba!! Tapi pastikan konsisten kalau tak mana nak nampak hasilnya ye dok.....




Klik di sini untuk pembelian dengan segera




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS