OKTOBER HERE WE GO

11:30:00 PM

Assalammualaikum...

Alhamdulillah masih lagi sempat nak kongsikan dengan korang tentang prpmosi Shaklee bulan ni. Ok xpe..sebelum tu mari kita sedekahkan Al-fatihah kepada adik beradik atau keluarga terdekat yang telah meninggalkan dunia ni. Innalillahwainnailahirojiun...



Juga kepada sesiapa yang tiba-tiba kita teringat sedekahkan Al-fatihah walaupun yang masih hidup. Mudahan semua diberkati.

Ok tak muka baru blog Ida?heheh. Tak pandai nak edit blog sendiri. Copy je template blogger free yang ada pastu panda-pandai la edit. Google tutorial.

Ok bulan ni  Promosi Omega Guard ada lagi. Alhamdulillah...




Apa kebaikan Omega Guard?

- Membantu mengurangkan kolestrol jahat/triglycerides dan membantu meningkatkan aras kolestrol yang baik (HDL) yang diperlukan oleh badan.
- Membantu menurunkan tekanan darah tinggi.
- Membantu mengurangkan risiko serangan jantung, membantu mengelakkan sakit jantung.
- Membantu mengawasi aras diabetes
- Membantu mengurangkan kesakitan akibatarthritis.
- Membantu misi mengurangkan berat badan
- Membantu melindungi daripada osteoporosis.
- Membantu mengurangkan risiko penyakit berkaitan mental seperti tekanan, schizophrenia, ‘bipolar disorder’
- Membantu mencairkan kahak
- Membantu meningkatkan sistem pertahanan secara keseluruhan
- Bagus untuk perkembangan IQ yang sihat
- Membantu kanak-kanak ADHD
- Membantu individu yang mengalami asthma

Juga ada tawaran untuk yang lebih menarik!!











Jom dapatkan twinpack Omega Guard dan dapatkan 5% diskaun

Klik di sini untuk order segera




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

6 comments

  1. MD pon ambil Omega ni.. Alang2 tengah promosi haruslah grab utk stok diri sendiri jugak.. ^_^

    ReplyDelete
  2. Singgah bw dari Senarai Rakan Bloggers FB Mia (^^,)

    Regards,
    SNM_Yana Afi Mohamed

    ReplyDelete
  3. cntik template blog ni..

    dan banyak kahsiat omega guard dr shaklee ni..

    ReplyDelete
  4. Jemput join giveaway saya! Hadiah Shade Dough [Lip Bait] Hanis Zalikha utk 5 pemenang!
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  5. terima kasih

    from:
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.my

    ReplyDelete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)