SERABUT BILA WHITEHEAD DAN BLACKHEAD NI SUSAH NAK HILANG

Assalammualaikum...

Selain masalah jerawat kulit kusam ada lagi satu masalah kulit yang susah nak hilang iaitu masalah whitehead dan blackhead. Sebenarnya banyak punca nya untuk kedua masalah ni antaranya kekurangan air, penggunaan alat kosmetik atau skincare yang tak sesuai, pengeluaran sebum berlebihan teruatamanya orag yang kerap berpeluh, scrub yang terlalu kasar, hormon dan pemakanan serta persekitaran.



Ini la masalah yang berlaku pada akak ni. Bukan sahaja ada masalah whitehead dan blackhead di bahagian T-zone malah pori-pori besar dan kulit yang kasar. Kalau kita pun jadi rungsing kan.. 

So dengan segera akak ni buat keputusan untuk cuba Set Kulit Shaklee selepas dah tengok beberapa testimoni yang berjaya. Akak ni telah mengambil Set Basic Shaklee iaitu B-complex, Vitamin E dan Vitamin C.

Berapa lama akak ni makan? Ikutkan satu set pun dah tahan lebih dari 3 bulan so bayangkan sendiri la berapa banyak dah jimat kan. 


Macam mana nak tahu produk ni berkesan?

Sebenarnya kalau kita nak tahu produk ni berkesan ke tak, kita akan alami healing crisis ( proses penyembuhan). Akak ni pun sama. Kulit akak ni jadi mengelupas dan naik jerawat tapi cepat je surut dan akak ni pun segera menyapu Vitamin E pada kulitnya.

Habis je healing crisis ni selalunya dalam masa 1 minggu paling lama, hah ko...memang puas hati.

PORI-PORI DAH MENGECIL
KURANG BLACKHEAD DAN WHITEHEAD
KULIT MUKA SEMAKIN LICIN DAN LEMBUT

Kalau penggunaan yang berterusan lagi la best kan?

Nak order? sila klik



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

1 comment:

Followers

social network

APDM SAPS