DI KALA BULAN DIPAGAR BINTANG

10:43:00 AM

Assalammualaikum...

Celik mata Ida semalam nak hadapi saat-saat genting. Di kala bulan pun dah habis mengambang cuaca ala-ala suam-suam panas. Hujan dalam beberapa minit. Tak sempat nak bau air hujan, hujan dah berhenti.





Hahaha...bermadah kemain padahal takde pun saja Ida nak calling-calling last day untuk promo bulan April ni



Last day ye...



Tamat arini ye so pasni jangan ada yang tanya pastu nak minta diskaun. Disebabkan sekarang semua barang dah naik so kita kenala jaga kesihatan kita dengan lebih baik.

Bagi sesiapa yang berdekatan dengan cawangan Shaklee boleh gunakan no Id Ida untuk pembelian dan hubungi Ida semula untuk dapatkan konsultasi cara makan k...


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:


(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)