LAST DAY TODAY!

2:51:00 PM

Assalammualaikum...

Alhamdullilah 2-3 hari lepas hujan dah turun di Kemaman tapi tak lama pun. Takpelah sekurang-kurangnya dapat kurangkan musim panas sekarang ni.


Takpe asalkan semua pastikan banyakkan minum air ye pada musim sekarang ni.

Sebelum terlambat meh Ida nak bagitahu hari ini hari terakhir promosi Shaklee ESP Shaklee dan Vivix Shaklee.
Bagi masih ragu-ragu atau terasa nak mencuba, cuba sekali pasti takkan menyesal.

Rasa tak best kalau tak share kat korang benda-benda baik ni kan.heheh






Hah,,siapa yang berminat nak tahu lebih lanjut pasal setiap produk atau korang boleh ceritakan secara personal dengan Ida boleh hubungi Ida segera, Servis 24hour ye...hehhehe



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)