HOT SELLING EVERY MONTH!

Assalammualaikum..

Alhamdullilah..masih bernafas lagi sehingga hari ini. Masih berkesempatan lagi nak menaip kongsikan tips-tips menarik untuk korang semua. Sekarang ni musim demam, demam denggi dan termasuk pasal virus zika.





Ida pun berjaga takut anak-anak kena demam denggi sebab di Terengganu kes denggi paling tinggi. Jadi berkesempatan hari ini juga Ida nak kongsikan promosi Mac yang baru, hot selling every month

ESP SHAKLEE

ESP Shaklee ni sangat famous untuk 

- mereka yang diet, nak kurus
- mereka yang nak kulit cantik
- mereka yang nak kuatkan rahim, hamil
- ibu mengandung
- ibu menyusu
- gastrik
- nak betenaga
- tak sempat sarapan


dan banyak lagi. Senang citer semua golongan boleh minum. Tu yang nak citer psal promosi bulan ni. Jangan lepaskan peluang untuk buat kesihatan dan kecantikan korang.



Pilih je nak pakej yang mana satu. Semuany best. Samada dapat PERCUMA 1 atau dapat 5% diskaun. Haih tangan Ida ni dah start mula nak ambil order, siapa lagi nak selit order boleh terus hubungi Ida. Senang nak terangkan nanti.

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya


4 comments:

  1. Tahniah...
    http://jombercontest.blogspot.my/2016/03/pemenang-mini-giveaway-2016-by-hani.html

    ReplyDelete
  2. Tahniah...
    http://jombercontest.blogspot.my/2016/03/pemenang-mini-giveaway-2016-by-hani.html

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS