BUKAN SORANG TAPI SEMUANYA CANTIK DAN AWET MUDA

Assalammualaikum...

Siapa tak suka cantik kan? Siapa tak suka kalau orang panggil kakak atau abang sedangan umur tu dah banyak,cucu pun dah nak cukup 1 team bola. Lagi kelakar kalau orang tak boleh nak beza siapa mak siapa anak. Hah parah kalau macam ni.




Bila berjalan dekat mall mula la ada yang nak me'tackle' si mak..hello saya dah anak 3 orang anak ye..dah besar pun. Cucu pun dah ada..mesti kelakar kan kalau berada dalam situasi macam ni.


Eh melalut plak. Kenapa Ida dok citer psal awet muda ni? 

Tu la korang Ida nak kongsikan ni..wanita-wanita awet muda dengan pengambilan Vivix Shaklee



Nenek berumur 50 tahun dah ada 3 cucu pun.Pengguna vivix tegar dari tahun 2010


Siapa dapat beza mana mak,kakak dan adik?


Mak cantik berusia 43tahun masih sihat dan awet muda


pasangan suami isteri yang berusia 60 tahun




Antara pengguna-pengguna tegar Vivix Shaklee

Jealous tak tengok diorang ni? Mesti la jealous kan.Bukan sahaja nampak cantik malah kesihatan pun bertambah baik. Sekarang ni Ida jalankan kempen

"Detox dan cantik selama 14 hari"

Ada siapa lagi nak join, jalan segan silu nak hubungi Ida k...

Klik di sini untuk pembelian segera


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

1 comment:

  1. Bestla cantik dan awet muda, memberi semangat positif kepada keluarga.

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS