klik pada banner
Assalammualaikum.... Seharian semalam tak dapat nak jenguk blog ni dek sakit gusi yang teramat sangat. Dan ada sesuatu yang mengejutkan nant...
CLICK PADA BANNER UNTUK JOIN salam and hye people :), . This is farahdeena second giveaway. Dan giveaway kali ini dibuat semper...
Assalammualaikum.. "Lemau je rasa badan hari ini. Nak buat kerja pun macam malas" Pernah tak alami penyakit malas macam n...
Assalammualaikum... Tadi dalam group ada dibincangkan tentang penyakit vertigo. Apa itu vertigo?Bahaya ke?Vertigo ni penyakit ketidakseimban...
Assalammualaikum... Semasa mengandung macam-macam makanan yang kita akan makan. Selalu orang akan kata macam ni. " Takpe makan je nanti...
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ اللهم صل على محمد وآل محمد السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (klik banner...
klik pada banner
Assalammualaikum... Tak semua orang berkesempatan untuk pergi ke gim setiap hari. Kadang-kala tu seminggu sekali pun susah. Mana yang be...