PENCUCI PINGGAN MANGKUK YANG SELAMAT,KULIT DAH TAK MENGELUPAS

Assalammualaikum...

Ada sesetengah orang memang kulit agak sensitif kan dengan sabun terutamanya sabun basuh pinggan. Kalau perhatikan orang Korea atau Jepun jaga kecantikan tangan die mesti diorang akan memakai sarung tangan semasa cuci baju atau pinggan kan?





Kita orang melayu takkan la nak pakai sarung tangan masa cuci pinggan. Kang ada juga kena perli dengan mak mertua kan.



Sesetengah pencuci pinggan mangkuk mengandungi surfaktan yang berasaskan petroleum dan bahan pencuci seperti Diethanolamine dan sodium dedecylbenzensulfonate. Kedua-dua kandungan tersebut boleh memberi kesan pada kulit dan mata.



Sabun Pencuci Pinggan Mangkuk Halal, Berkesan & Jimat from iReach HD on Vimeo.

PENCUCI PINGGAN MANGKUK YANG SELAMAT



Apa istimewanya Dish Wash Concentrate Shaklee ni?


Selamat


Tidak bertoksik
Hipoalergenik
Tanpa klorin
Lembut pada tangan
pH seimbang
Tanpa bahan kimia berbahaya

Berkesan

Amat berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak
Formula pekatan yang hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang lebih banyak
Buih Sabun yang lebih tahan lama

Mesra alam

Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa
Biorosot
Tanpa fosfat
Bungkusan boleh dikitar semula
Tanpa bahan pewarna
Selamat untuk sistem septik dan pembentungan


Nak order? sila klik


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS