READY STOCK

11:05:00 PM

Assalammualaikum....

Amboi kemain lama kan pejabat pos cuti..Habis semua barang customer tak terhantar. Alhamdullillah arini selesai pengeposan barang-barang dan arini juga barang restock Shaklee sampai kat rumah. So Set Kurus ready stock in the house!!



Pejabat pos kat Terengganu arini dah buka. Kat Kuala Lumpur sok baru buka. Aih lagi 2 hari lagi jugakla stok baju-baju Ida sampai. Kesian kat customer yang menunggu. 

Kalau ada sesiapa nak join group whatsapp baju kanak-kanak RM7 boleh pm Ida k..alhamdullillah jualan hanya dalam group je habis licin setiap 1 minggu lebih. Syukur..

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

You Might Also Like

1 comments

  1. selamat kembali bekerja...

    mood bekerja cn ke laut, huhu

    ReplyDelete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)