KEBAIKAN EMAS 24K UNTUK KULIT

Assalammualaikum..

Tadi tengok citer Go Shop pasal 1 produk mask Aromame yang mengandungi Emas 24k. Rasa nak je beli sebenarnya ni tapi tahan nafsu membeli.hehehe. Kalau ada rezeki lebih insyallah mana tahu nak beli kan. So Ida cari skit psal kebaikan emas 24k ni.



Kebaikan Emas 24K 

1. 24 K emas tulen digunakan dalam serum ini untuk membantu membekalkan dan mengekalkan colagen ke dalam kulit.

2. Membantu melindungi kulit dari kesan pencemaran habuk, debu dan persekitaran yg tidak sihat.

3. Melindungi kulit dari dirosakkan oleh sinar uv

4. Membantu menghilangkan tompok-tompok hitam dan memberi kesan jangka panjang.

5. Membantu pengaliran darah

6. Membantu merawat kulit sensitif

7. Menghalang kedutan dan garis halus

8. Juga menegangkan kulit

9. Sesuai untuk mereka yang memasuki usia 30 tahun - 60 tahun kerana ia menolong melambatkan proses penuaan.

Menarik je kan? Tu la rasa cam nak beli je.Yang menariknye die ada tunjuk warna emas yang ada dalam mask tu dan akan diserap dalam kulit dan ia akan kering menjadi warna putih.Tapi kalau bagitahu kat ibu Ida ni mesti die cakap. Kulit muda lagi jangan nak pakai macam-macam.hehehe. Yelah semua orang takut muka ni semakin berkedut.huhuhu. 

Tanda-Tanda Penuaan Kulit

• Kulit Kering Dan Kelihatan Gelap

• Garisan Halus di Wajah

• Nampak Tua sebelum usia

• Kulit Kusam dan Tidak Bermaya

• Hilang Keanjalan dan Ketegangan

• Kulit Yang kendur dan Menggeleber

• Pigmentasi dan Bintik-bintik hitam

• Kulit rosak akibat pancaran matahari

• Kedutan yang ketara di sekeliling mata

• Kulit Pudar atau tona kulit tidak sekata

• Kelemahan proses memperbaharui sel kulit.


So camner? Korang nak try boleh la beli kat Go Shop harga die rm159 dapat 3 tiub dan free 1 cream Aromame

1 comment:

Followers

social network

APDM SAPS