TESTIMONI GLA COMPLEX SHAKLEE,RAHSIA PARA WANITA SIHAT DAN CANTIK

Assalammualaikum...

Kecantikan seorang wanita bukan sahaja pada paras mukanya malah pada kesihatan dalaman die juga. Bila kesihatan seseorang itu sangat baik ni menunjukkan kecantikan wanita itu juga terserlah,betul tak?




Yelah kalau wanita itu jatuh sakit,badan penat,asyik nak marah je..mana la nak cantik kan?heheheh. Saja nak gurau..Entry kali ni Ida nak kongsikan beberapa testimoni GLA Complex yang menjadi rebutan para wanita.



Kebanyakkan orang tahu GLA Complex ni untuk masalah kesuburan atau period tak teratur kan. Selain itu ia juga membantu masalah kulit supaya lebih nampak glowing gitu.


KEBAIKAN GLA COMPLEX

  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
  • Meningkatkan kesuburan.
  • Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
  • Membantu dalam menangani menopause.
  • Menguatkan kuku & rambut.
  • Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
  • Membantu menangani ekzema.
  • Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
  • Menguatkn immuniti badan.
  • Mempelahankn process penuaan.
  • Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
  • Mengawal kencing manis
  • Mengawal kolesterol.
  • Bagus untuk saraf. 

TESTIMONI GLA COMPLEX SHAKLEE







Best kan? Bukan sahaja bagus untuk kesihatan dalaman seorang wanita malah membantu untuk mencantikkan kulit. So tak rugilah kalau kita membeli dan konsisten makan. Bagi yang dah berkahwin untuk suami juga kan?

Nak order? sila klik di sini


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS