SYUKUR DENGAN REZEKI HARI INI

Assalammualaikum...

Agak lewat dan lambat arini Ida update blog. Biasa la..dah kalau pergi rumah mak mertua lambat la skit...balik nak tidurkan anak lagi. Nak settle kan dapur lagi...

Alhamdullillah setiap hari jumaat Ida akan buat speed sale baju kanak-kanak selama 1 jam sahaja. Harga biasa RM7 sehelai tapi bila time speed sale harga jadi RM5.50 sehelai...


Syukur alhamdullilah dengan rezeki arini...lebih dari 30helai baju dah terjual. Syukur sangat dapat sambutan...ni Ida buat jual beli di dalam group whatsapp sahaja..ada buka dalam facebook juga tapi maybe ramai yang tak berkesempatan. Dalam whatsapp lagi cepat...

Dah siap packing untuk di pos minggu depan. Esok nak update stok baru lagi...

Tinggal lagi beberapa hari sebelum tamat promosi Shaklee bulan ni...korang jangan lepaskan ye...rugi...bila dah jadi ahli lagi berbaloi...

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS