PROMOSI APRIL 2015,5 JENIS SUPPLEMENT SEKALIGUS

11:50:00 PM

Assalammualaikum...

Alhamdullilah masuk sudah bulan baru iaitu bulan April...arini penuh dalam fb orang bercakap psal GST. Belum sampai masuk April barang dah naik. Ni dah masuk je April lagi teruk jadinya.

Terutamanya dekat warung makan la. Harga dah naik. Ada plak peniaga kedai yang suka-suka tambah caj GST ni. Nak wtper lagi,redha jelah.


Dah malas nak cakap. Ida nak cakap psal promosi April 2015

Nampak tu promosi Cinch Shake Mix dan Lecithin Shaklee tu..memang best la sapa yang nak turunkan berat badan dengan cepat.

GLA Complex sesuai untuk wanita yang nak hamil,tingkatkan kesuburan,ada masalah sengugut,period tak teratur dan ada masalah kulit berjeragat.

Vitalea for children merupakan multivitamin khas untuk anak-anak. Terutamanya yang selalu jatuh sakit atau kurang bertenaga/fokus dalam kelas. Dan paling utama bagi anak-anak yang tak makan sayur sampai kena paksa tu.

DTX Complex ni ramai yang tak tahu sebenarnya ia penting untuk kesihatan organ hati. Klik di sini untuk tahu lebih lanjut

So apa tunggu lagi...jom dapatkan sekarang..GST ke tak kesihatan pun nak kena jaga juga...

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)