TERPAKSA PAKAI BELT!KEHEBATAN CINCH SHAKE MIX SHAKLEE

11:46:00 PM

Assalammualaikum..

Tajuk entry agak gempak. Terpaksa pakai belt!Maksudnya apa? Tentu la mksud die anda sudah kurus. Wah mesti menarik kan? Ini la penangan kehebatan Cinch Shake Mix Shaklee, sehinggakan seluar jeans dah longgar so terpaksa la pkai tali pinggang. Hebatkan? Jom Ida ceritakan lebih terperinci lagi.



Cinch Shake Mix Shaklee memang dibuat untuk membantu kita mendapatkan berat badan yang sesuai. Jadi hasil kajian telah dibuat dan Cinch memang terbukti dapat membantu mengatasi masalah paling ditakuti oleh kita, iaitu YOYO EFFECT !! Kiranya kesan YOYO antara benda yang paling tak bagus sebab berat badan kita akan turun naik , macam yoyo. 


Kenapa begitu ? kerana semasa kita diet, jisim lemak tidak berkurangan, apa yang berlaku hanyalah jisim otot yang berkurangan. Sebab itu kita rasa macam dah turun, tapi tetiba naik balik. Jadi Cinch yang diperkaya dengan formula khas LEUCINE untuk mengatasi YOYO EFFECT ni.


Antara kebaikan dan faedah Cinch Shake Shaklee adalah :

  • Boleh dijadikan menu sarapan, makan tengahari, dan makan malam yang ringkas dan mudah
  • Kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram setiap hidangan
  • Memberi rasa kenyang yang puas dan berpanjangan
  • Menghilangkan lemak dan tetap memelihara otot bagi membolehkan kalori dibakar dengan sempurna
  • Mengandungi nutrisi yang lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan
  • Setiap hidangan cinch shake mengandungi 24 gram protein bagi tujuan meningkatkan metabolisma untuk memberikan tenaga
  • Indeks Glisemik -22 amat sesuai untuk pengidap kencing manis
  • Kaya dengan protein dengan *leucine – asid amino
  • Protein juga dapat mengurangkan keinginan anda untuk makan secara berlebihan
  • Merendahkan kadar gula tapi memberi tenaga
  • Tiada perasa, warna atau pemanis tiruan
  • Memberi 35% nilai harian vitamin dan zat dalam setiap hidangan
Nampak kan kehebatan Cinch Shake Mix Shaklee ni. Thatway la seluar jeans boleh longgar dan terpaksa pakai belt. Jangan risau, ada 3 perisa. Vanilla, Chocolate dan Cafe Latte. So pilihla kegemaran anda

Nak order? sila klik


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210

Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)