FAEDAH CINCH SHAKE MIX SHAKLEE,WOW KURUSNYA KO!

10:57:00 AM

Assalammualaikum....

Harini Ida nak kongsikan faedah Cinch Shake Mix Shaklee. Ramai kebanyakkan yang amik set kurus akan add on ESP Shaklee dalam set mereka tapi kali ni nak ceritakan tentang Cinch Shake Mix Shaklee. Sehinggakan ada yang menegur "wow slimnya ko macam patung barbie".




Ramai yang tak tahu sebenarnya Cinch Shake Mix Shaklee ni amat sesuai untuk membantu menurunkan berat badan. Ia sangat sesuai untuk atasi masalah "Yoyo Effect". Apa tu "yoyo effect" klik di sini.





Minggu lepas Ida dapat seorang customer pelatih PLKN ada masalah berat badan berlebihan. Mereka memerlukan berat badan yang ideal untuk bekerja so dia ada tanyakan tentang Cinch Shake Mix Shaklee.

Sini Ida akan ceritakan sedikit tentang Cinch Shake Mix Shaklee


Faedah Cinch Shake Mix Shaklee


  • Boleh gantikan sebagai meal replacement (sarapan,makan tengahari dan malam) ini kerana ia akan mengenyangkan perut korang dengan lebih lama. 
  • Rendah (22 GI) sesuai bagi pesakit kencing manis 
  • Walaupun ia akan menghilangkan lemak-lemak dengan membakar kalori dengan sempurna tapi ia akan tetap memelihara otot korag supaya tak jadi mengeleber. 
  • Setiap hidangan cinch shake mengandungi 24 gram protein bagi tujuan meningkatkan metabolisma untuk memberikan tenaga 
  • Kaya dengan protein dengan leucine – asid amino. Dimana protein ni menahan rasa keinginan korang nak makan berlebihan. Bagus kan? 
  • Merendahkan kadar gula tapi memberi tenaga 
  • Tiada perasa, warna atau pemanis tiruan


Mungkin ada yang tak suka rasa kosong kacang soya tapi jangan risau sebabnya Cinch Shake Mix Shaklee ni ada 3 perisa yang sangat lazat iaitu Cafe-Latte,Chocolate dan vanilla. Yummy....


Testimoni Cinch Shake Mix Shaklee




Alhamdullilah ramai yang berpuas hati selepas mengambil Cinch Shake Mix Shaklee untuk kuruskan badan. Ingat nak kurus tak semestinya tak boleh makan apa yang kita suka. Nak kurus biarlah kurus dengan sihat bukan kurus tak sihat.


Nak order? sila klik



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com


*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.




You Might Also Like

1 comments

  1. as salam..alahai best dapat badna cma kartun barbie tu kurus jerkan..tapi mesti badan sihat senama selalu..

    salam singgah dari cahayacinta.com

    ReplyDelete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)