MY SUPPLEMENT CABINET

Assalammualaikum....

Alhamdullilah semakin hari semakin diberikan kesihatan yang baik. Dan semakin hari semakin ramai yang tahu keberkesanan supplement Shaklee ni.

Alhamdullilah Ida berjaga membantu ramai orang untuk mejaga kesihatan mereka dengan lebih baik.




Ini hanya perkongsian my supplement cabinet. Masih kecil dan insyaallah akan berkembang dari hari ke hari..sebenarnya banyak lagi tapi banyak stok dah habis..so nanti nak kena penuhkan balik..hehhehe


4 Item di atas ni order baru customer beberapa hari lepas. Performance drink tu untuk ibu hamil yang alahan teruk sehinggakan nak minum milo pun tak boleh. Asyik minum teh tarik je...kesian. Insyaallah ni akan membantu supaya elak badan jadi hidrate dan untuk tenaga seharian. Termasuk la Herbal blend cream untuk anaknya yang ada masalah kulit kering.

Herb-lax dan lecithin tu repeat order dari my mother in law...die suka sebab cepat lawas dan badan terasa ringan skit...maksudnya die nak kuruskan badan la..hehhe


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

2 comments:

Followers

social network

APDM SAPS