BERMAIN BASIKAL BERSAMA

Assalammualaikum...

Dah beberapa hari Asyraf ada mintak nak main basikal kat luar. Dengan cuaca panas sekarang ni serba salah nak bagi die keluar. Lagi 1 sebab malas nak keluar sebenarnya..hehehe. Panas..tapi xpe sok lusa mummy rajin mummy bawa Asyraf main luar ye..

Dah 2 -3 hari Aqil suka naik basikal dengan abang die..sampai penyet Aqil.Yelah basikal untuk sorang je tapi naik berdua..Asyraf dah ada bsikal besar tapi still suka naik basikal lama die ni..Si aqil pun suka sangat dok belakang abang die..


Diorang ni camtu la..time baik..main sama-sama. Kalau time Asyraf tu nak main sorang,xde mood.habis ditolak adiknya tak bagi main sama.

Kadang-kadang naik ngak temperature mummy ni sebab mummy nak buat kerja dapur..diorang dok gaduh 2 orang kat depan..huhuh..sory ye sayang....

Gaduh-gaduh tu pun Asyraf sayang kat adik die..Berani la amik adik die..habis melalak siap tarik2 lagi kaki Aqil takut adik die orang amik..

Takpelah gaduh-gaduh sayang...insyaallah dua-dua akan jadi budak yang baik..amin

1 comment:

Followers

social network

APDM SAPS