9 CARA CEPAT HAMIL,TAK TAHAN KENA DESAK DENGAN MAK MERTUA SEHINGGA SANGGUP...

11:03:00 PM

Assalammualaikum...

Keinginan sepasang suami isteri mestilah ingin mendapatkan zuriat. Dan semestinya akan melakukan apa saja cara cepat hamil supaya hajat akan tercapai. Kalau pasangan yang baru berkahwin nak anak cepat begitu juga dengan pasangan yang dah ada anak tapi sudah bertahun belum mengandung lagi. Anak pun dah masuk 5tahun. Orang pula asyik bertanya benda yang sama setiap hari. "Bila nak ada anak?" tak pun bagi yang dah ada anak. " Bila nak tambah anak,abang die nak adik lagi tu". Soalan biasa la kalau orang yang dah berkahwin ni kena soal soalan yang sama.



Ni kisah sebenar. Minggu lepas ada seorang wanita berbangsa cina dari Brunei whatsapp Ida bertanyakan tentang Set Kesuburan Shaklee. Sebelum tu Ida tnya dulu apa masalah yang die hadapi. So die ceritakan dari A to Z.

Dia dah mempunyai seorang anak dan inginkan anak lagi tapi masih belum hamil. Mak mertua pula asyik mendesak nak cucu ramai. Siap kata kat akak ni yang die ni nak jaga badan thatway tak nak mengandung lagi. Kesian sangat.


Wanita mana taknak anak lagi kan. Sampaikan die bagitahu Ida kalau orang cina boleh kahwin lebih dari sorang dah lama die suruh suami die kahwin lain. Takkan sampai tahap camtu kan?

Disebabkan desakan dari mak mertua,kak A ni jadi stress sangat. Sampaikan suami die marah balik jangan stress. Suami die langsung tak kisah tapi sebabkan mak mertua die nak cucu ramai. Akak A ni jadi tertekan. Die takde masalah period semua so Ida agak maybe sebab die stress membuatkan die susah nak hamil tambah die bagitahu die juga melakukan sukan lasak. 

So Ida cadangkan Set Kesuburan Shaklee yang mengandungi ESP Shaklee, GLA Complex dan B-complex. So sebelum amik set ni Ida cadangkan supaya die berhenti sebentar sukan lasak sepanjang amik set ni..

Ida cadangkan B-complex sekali sebagai folik asid dan memandangkan akak ni juga stress so B-complex ni membantu atasi stress dengan memudahkan pengaliran darah lebih lancar.


Selain tu Ida nak share 9 cara cepat hamil mudah-mudahan kita boleh amalkan sepanjang dalam perancangan nak dapat anak. Hope dapat membantu.

9 CARA CEPAT HAMIL

1. Jauhkan dari makanan instant,fast food,junk food
2. Elakkan makan jeruk-jeruk masam
3. Elakkan minum air gas
4. Kurangkan minum kopi dan teh. 
5. Banyakkan baca Al-Quran terutama surah Al-Maryam
6. Buat sunat hajat setiap hari
7. Bersama pada waktu subur setiap hari. Selepas bersama baring seketika supaya sperma dapat masuk dalam ovum. Jangan gerak ke mana-mana selama 1jam (ops ni 18sx skit).
8. Makan asid folik
9. Kalau period tak teratur amik supplement untuk stabilkan period seperti GLA Complex

Mudah-mudahan dengan Set Kesuburan Shaklee adalah salah satu ikhtiar supaya akak ni cepat hamil. Bagi yang merancang nak tambah anak atau masih mencari cara cepat hamil boleh amik set ni. Terutamanya yang nak mendirikan rumahtangga tak lama lagi. Tak salah nak makan dari awal kan sebab ia juga bagus untuk kesuburan korang.

Jangan malu-malu atau segan nak ceritakan pada Ida pasal masalah korang. Senang Ida tahu apa masalah korang so senang nanti Ida nak guide.Benda takkan selesai kalau diam je. Jom kita talking-talking k...

Boleh klik di sini untuk order segera


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.


You Might Also Like

3 comments

  1. Macam kitew ni ,,,Period teratur..Kalau datang period tak pernah pulak datang sengugut.Dah cuba pun set shaklee dari bulan 10 tapi belum ada rezeki lagi kot...'

    ReplyDelete
    Replies
    1. cara makan mcm mana?pm ida.ida nk thu cara mkn die..mybe juga belum ade rezeki...doa bnyk2 k...

      Delete
  2. Assalamualaikum. Singgah sini. Jom join contest saya. Semoga sama-sama dapat manfaatnya okayy? 85 hadiah menanti anda! Apa lagi? Jom jom. Join melalui fb, insta pun boleh. http://lovingnur.blogspot.com/2015/03/contest-hijab-lets-wear-it-right_13.html

    ReplyDelete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)