BEST BRANDS IN MLM NUTRITIONAL SUPPLEMENTS

12:03:00 AM

Assalammualaikum...

Hanya perkongsian tentang Shaklee. Ida rasa BANGGA sangat berjumpe dengan bisnes Shaklee ni. Ini lebih membuktikan betapa bangganya Ida selepas Shaklee diiktirafkan sebagai "BEST BRANDS IN MLM NUTRITIONAL SUPPLEMENTS".




Ida terjebak dengan bisnes Shaklee ni sejak tahun 2013 masa tu sedang mengandungkan Aqil. Lagi beberapa bulan akan bersalin. Pada masa tu berfikir nak ubah hidup Ida memandangkan Ida amik keputusan taknak bekerja sebab nak jaga anak-anak sendiri walaupun Ida ada Diploma Makmal Perubatan dan bercita-cita ingin menjadi seorang doktor.

Tapi Ida korbankan cita-cita Ida demi anak-anak membesar depan mata dengan tangan Ida sendiri.

Bisnes Shaklee ni telah banyak membuka minda dan hati Ida. Untuk mejadi lebih sabar,berfikiran positif,lebih dekat dengan-Nya,lebih tenang...tak dapat Ida gambarkan betapa seronoknya Ida join Shaklee.

Mungkin selepas korang tengok pengiktirafan ni akan mula kenal produk Shaklee ni kan. Sebab ada segelintir yang tak dapat terima Shaklee ni sebab tak percaya keberkesanan dan keselamatannya.

Bak kata "tak kenal maka tak cinta". Begitu juga Ida dulu. Ida pun rasa macam korang rasa. "Boleh caya ke produk luar negara ni?"..."selamat ke? Persoalan yang biasa ada dalam kepala hotak kita ni. Tapi bila cuba dan rasa kesan die,baru tahu kehebatan die kan...

Ok..actually dah ramai pun jual Shaklee ni tapi yang bezanya cara konsultasi atau layanan yang diterima. Buat masa ni alhamdullilah kebanyakan customer Ida berpuas hati dengan khidmat konsultasi Ida. Ida suka kalau korang luahkan apa masalah korang so senang Ida nak tahu dan cari jalan penyelesaian terbaik utk korang.

So sesiapa yang memerlukan khidmat konsulatasi terbaik dari Ida atau nak join bisnes Shaklee ni. Jangan malu-malu hubungi Ida k....

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)