RASAI KEENAKKAN WAHDAH DELIGHT CHOCO RICE

Assalammualaikum...

Santai-santai kat rumah apa yang korang buat? Sambil menonton tv atau drama korea apa kata korang try makan Wahdah Delight Choco Rice ni.



Ni pertama kali Ida try makan Wahdah Delight Choco Rice ni wah memang tak sangka. Memang betul-betul sedap. Serius!

Rasanya yang rangup dan coklat yang cair di dalam mulut memuatkan Ida tak berhenti-henti nak makan. Ni kalau sedozen makan pun boleh habis.heheheh. Sampaikan si Asyraf pun berebut nak makan.

KEISTIMEWAAN PRODUK WAHDAH DELIGHT (CHOCO RICE) 
  • Produk baru yang menggegarkan pasaran online
  • Keenakan yang tiada tandingan
  • Pembelian berulang
  • Permintaan tinggi
CARA PENYEDIAAN

Cara nak makan choco rice ni senang je. Taknyah korang nak panaskan atas dapur.

- Masukkan air panas di dalam bekas
- Rendam Choco Rice di dalam bekas berisi air panas
- Biarkan Choco Rice selama 5 minit sehingga coklat cair
- Sedia untuk dimakan!




Senang kan? Semudah ABC je...

Malah sekarang pihak WAHDAH DELIGHT sedang mencari rakan niaga di seluruh Malaysia dan Sabah Sarawak untuk edarkan kelazatan Wahdah Delight Choco Rice ni.

KEISTIMEWAAN MENJADI RAKAN NIAGA WAHDAH DELIGHT

  1. Setiap rakan niaga akan diberikan no. id tersendiri
  2. PERCUMA bahan promosi bagi Rakan Niaga yang AKTIF
  3. Maklumat anda akan disiarkan di majalah, media dan setiap medium pemasaran kami
  4. Mendapat hadiah bulanan / tahunan yang menarik bagi Rakan Niaga yang PALING TINGGI JUALAN
  5. Akan dibimbing cara-cara pemasaran dan bagaimana untuk melariskan produk
  6. Pertanyaan tanpa had 
Kini pihak mereka sedang mengadakan promosi yang hebat, terutama untuk hantu coklat macam Ida ni.heheheh


Menarik kan? So bagi sesiapa yang berminat nak try kelazatan Wahdah Delight Choco Rice ni atau nak menjadi rakan niaga untuk menambah pendapatan anda. Sila refer pada laman web di bawah.

Instagram : WAHDAH Delight Official

- Facebook : www.facebook.com/WAHDAHDelightOfficial
- Laman Web : www.WAHDAHDelight.com
- No. Hotline : 016 – 772 4594





Tengokla betapa gembiranya Asyraf. Die memang tak boleh tengok coklat macam Ida ni


No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS