HILANGKAN PARUT DEMAM CAMPAK,IBU RISAU ANAK KENA EJEK,SELESAIKAN DI SINI

Assalammualaikum..

Demam campak ni orang panggil rubeola. Selalunya terjadi pada kanak-kanak dan remaja. Mungkin 1 kali seumur hidup akan kena atau tak langsung. Paling merungsingkan ibu-ibu ialah nak hilangkan parut demam campak. Kadang-kala parut senang nak hilang dan ada yang tak. Sebab apa Ida cakap camtu sebab parut demam campak Ida sampai sekarang masih ada lagi.



Banyak petua untuk hilangkan parut demam campak ni. Contohnya lidah buaya, kulit kayu manis, kunyit hidup, jagung muda dan banyak lagi.

HILANGKAN PARUT DEMAM CAMPAK


Kisah testimoni Puan Naimah Azizan

Alhamdullilah, parut adik Iman dekat muka dah tak nampak. Dekat badan masih ada lagi tapi dah nampak pudar. Ibu mana tak risau dengan parut yang ada pada anak tambahan anak perempuan kan. Tapi paling best tahap kesihatan adik Iman lebih baik dari abg Adam dulu. Sejak lahir sampai sekarang hanya sekali je demam panas, itu pun sekejap je. Dalam masa 3 hari dah sihat. Alhamdullilah dengan mengamalkan supplement shaklee Allah berikan kesihatan yang terbaik untuk anak-anak


1. Omega Guard

  • Omega guard boleh diberikan kepada kanak-kanak lebih 1 tahun untuk kawal dan rawat masalah ekzema. 
  • Omega Guard membantu masalah ekzema dengan menguatkan membran sel-mencegah keradangan kulit dan mengurangkan kegatalan.
2. Mealshakes
  • Mealshake yang kaya dengan multivitamin juga boleh diberikan untuk memperbaiki kulit yg rosak dan berparut
3. Herbal blend dan vitamin e 
  • boleh digunakan untuk merawat luka.
  • membantu hilangkan parut

Insyaallah dengan pengambilan set ni boleh membantu hilangkan parut demam campak. Jika makan berterusan lagi bagus untuk meningkatkan kesihatan dan daya ingatan anak.

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS