MENANG HADIAH GIVEAWAY TEKA WAJAH EDA EURUKA SEVEN

11:28:00 PM

Assalammualaikum..

Petang tadi sampai parcel pos laju. Terfikir juga apa la plak yang Ida order ni ( nampak sangat kan Ida ni suka shopping online ). Rupa-rupanya parcel ni adalah hadiah yang Ida dapat untuk Segmen Giveaway Teka Wajah Eda by blogger Euruka Seven. Tengok, menang pun tak perasan.

Nasib baik dapat la sebab blogger Eda memang dah ade details tentang Ida, Sebelum ni, die ada beli ESP Shaklee dekat Ida. So lepas dari tu kitorang ade juga whatsapp sekali sekala.


Tengoklah..banyak kan hadiah yang Ida dapat. Murah hati blogger muda ni. Die pun masih baru dalam blogging ni tapi dah buat giveaway kira ok la tu kan.

So yang belum lagi follow blogger cik adik manis ni. JOM FOLLOW!!

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)