MENANG HADIAH GIVEAWAY MISS IKA BLOGGER

Assalammualaikum..

Actually hadiah yg sampai ni semalam tapi tak sempat nak update blog, Segmen ni Miss Ika jemput Ida join, Die msj Ida dalam facebook. So teruja la kan nak join sebab orang jemput kan..hehehe..Die memang amik job review produk kecantikan dan kulit.

Segmen die simpe, je. Follow blog, page dan instagram pastu komen je " I want Olederm Bar Soap" dan bagi link facebook kita.


Sabun ni sesuai untuk kulit yang kering dan sensitif selalunya ekzema la. Nanti boleh la try kat Asyraf. Die memang ada masalah kulit tapi dah ok bila masuk 1 tahun. Sekarang ni kadang-kadang akan naik juga merah-merah. Si Aqil pun sama tapi Ida tak berani pakaikan. Dari lahir sampai sekarang 7bulan lebih, Ida mandikan die tak pakai sabun pun. Mandikan air paip dan air suam je.

Anyway terima kasih pada blogger Miss Ika sebab jemput Ida. Jom korang follow blog die k..



No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS