BAJU RAYA ONLINE 2014

Assalammualaikum..

Alhamdullilah..dah boleh update dan share entry yang bagus untuk dibaca. Sok Ida akan ke Kuala Terengganu, ade urusan untuk buat kad bank utk adik Ida yang keje kat sana. Entry kali ni, Ida nak share gambar Hari Raya dan pakaian dan tudung yang Ida beli secara online. Yelah Ida takde masa nak g cari baju raya kat kedai disebabkan sepanjang Ramadhan suami Ida kena offshore, 3 hari sebelum raya baru balik. Nasib baik..okeh,jom Ida nak citer baju raya Ida tahun ni.




Okeh ni baju raya Ida masa Hari Raya pertama. Baju ni Ida beli dari Rayyanhaya. Nak tengok dalam instagram pun ade, nak cepat order whatsapp je. Kebanyakkan koleksi memang cepat habis dan terpaksa restock banyak kali. Baju ni pun Ida beli last minit. Yang bestnye, baju ni ade bukaan zip kat depan untuk breastfeeding. Kalau nak walk-in pun boleh ke butik diorang. Di sini Ida sertakan alamat dan no telefon sekali k..

SBU SHAH ALAM : Sincerelybyushawls Boutique. B-19-G, Jalan Serai Wangi K 16/K, Alam Avenue 2, Shah Alam. ( 1 row with RHB Bank & opposite JPJ)

SBU BANGI : Sincerelybyushawls Boutique. 18A, Jalan Medan PB 2C, Seksyen 9, Bandar Baru Bangi Selangor. ( 1 row with Wadihana Islamic Steak House & bersebelahan JM Briyani)


No telefon : WHATSAPP 014-9925160


Ni baju raya Ida hari kedua. Baju Ida beli kat butik Zawara. Boleh order secara online or walk-in je dekat outlet2 die. Nanti Ida sertakan alamat die k.Actually baju ni Ida beli sekali dgn adik2 ipar dan kak ipar. Design yang sama tapi warna lain-lain.


ini la adik2 ipar Ida. Tengokla si kecik tu tengok ke daddy die


Sepatutnya ada sorang lagi, kak ipar Ida pakai baju warna koko tapi die takde. Pergi meraya umah mak mertua die plak. Tak sempat nak bergambar sekali. 

ZAWARA STORES:

ZAWARA Sungai Petani
No 80, Jln Lagenda 1, Lagenda Heights, Sungai Petani, Kedah. (TEL: +604-4242494) 
(Near Butik Ariani & Maybank)

ZAWARA Kota Bharu
9H, Bandar Baru Lembah Sireh, Kota Bharu, Kelantan (TEL: +609-7433333) 
(Shop lot Behind TESCO KB Car park exit. Same Row with Sireh Kopitiam)

ZAWARA KUANTAN (Dibuka Ogos)
A155, Ground Floor,Sri Dagangan,
Jalan Tun Ismail,25200 Kuantan, Pahang
(Near Megamall and Kamdar. In front kompleks belia dan sukan)

ZAWARA Shah Alam
29, Jln Plumbum P7/P,Seksyen 7, Shah Alam. (TEL: +603-55244855)
(Near Wisma Jakel, Infront of JM Tower, Same row with Petronas & Bata)

ZAWARA Kota Damansara
No G42, Jln PJU5/21, The Strand Kota Damansara, Petaling Jaya. (TEL: +603-61514781) (Shop lot Behind CIMB Bank The Strand. Near to Encorp Mall The Strand Entrance)

ZAWARA Busana Menara MARA
2nd Floor, Busana Shopping Centre @ Menara MARA. Jln TAR, KL. (TEL: +603-26020152) (Between Junction & Pertama Kompleks)

ZAWARA Wangsa Melawati
2A, Lorong Dataran Wangsa Melawati, Wangsa Melawati, Kuala Lumpur (TEL: +603-40119402) (Near KWSP Wangsa Melati. Beside Wangsa Grill)

ZAWARA Bangi
G-48, Jln 8/35A, Taman Seri Bangi,Seksyen 8, Bandar Baru Bangi. (TEL: +603-8210 1606) (Near Sendayu Tinggi & Mazda Showroom Seri Bangi)

ZAWARA JB 
19, Jln Padi Emas 1/4,Pusat Komersil Bandar Baru UDA, Johor Bahru.(TEL: +607-2443437) (Near Angsana Mall. Behind Wisma Jakel. Beside Restaurant Mamak Habib)



Tudung yang Ida pakai masa hari raya pertama dan kedua pun Ida beli online juga. Ida beli kat Tudung Ruffle. Tudung yang Ida pakai ni bidang 55 harga rm30, ade bidang 45 harga rm15. Memang Ida selalu pakai bidang 45 je, saje nak try pkai bidang 55 ternyata memang best. Senang bentuk dan senang belit..hehehe..ade yang corak tapi bidang 45. Nak order cepat kena whatsapp  ke 0122041656 sebab memang cepat sold out, Ida nak beli warna hitam dan kelabu tapi dah sold out. Sedih..huhuhu.


Ini gambar kami sekeluarga tahun ni takde tema,bedal je just en.suami dan Asyraf pakai baju warna yang sama. Si Aqil baru bangun tidur tu,paksa bangun nak tangkap gambar.hehehe..Entry akan datang Ida akan share gambar2 raya kami dan keluarga besar Ida ( keluarga sebelah suami ).

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS