UBAT SAKIT GOUT:MAKAN KENA PANTANG

8:21:00 AM

Assalammualaikum..

Bila bercakap je psal penyakit gout automatik fikir kaki akan bengkak..kena pantang seafood..makan kena pantang. ramai yang kata ni penyakit orang kaya sebab apa? sebab makanan orang kaya udang..hbs orang miskin tak boleh makan ke?heheh...bukan maksudnya makanan yang mahal..udang agak mahal juga kan kalau nak dibandingkan dengan ikan..

Entry sebelum ni Ida ada ceritakan apa itu gout dan supplement yang di cadangkan tap entry kali ni Ida nak ceritakan tentang gout dan ubat die hanya dengan sebotol Vivix, nak tahu lebih lanjut klik di sini


Serangan gout ni dibahagikan kepada 2:
  • serangan akut ( tiba-tiba ) 
  • serangan kronik yang berpanjangan 
Serangan akut dikenali serangan yang berulang-ulang , sendi menjadi bengkak dan rasa berdenyut berpanjangan dalam tempoh 5 hingga 6 hari. Mereka berasa seolah2 digigit.

Serangan kronik pula pesakit tidak berasa berdenyut2 tapi berasa tidak selesa. Malah rasa kesakitang berlarutan dalam tempoh 2-3 minggu. Bagi tahap ni kebanyakkan pesakit akan ambil ubat tahan sakit.

Vivix atau lebih popular dipanggil sirap Shaklee kerana cecair vivix ni berwarna merah. Vivix Shaklee merupakan supplement anti penuaan terbaik di dunia. Ia berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia

Apakah kehebatan Vivix Shaklee?

a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.

b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.

c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)

Testimoni pesakit gout

Weekend lepas saya dtg ke rumah. Selalunya bila tetamu dtg kita mesti nk bawa mkn kt luar kan.So saya dan suami bawa mak ke restoran ikan bakar. Mak ada gout so memang kena pantang makan. Di sebabkan makanan banyak terhidang depan mata, die pun makan je nak test power selepas makan vivix. Bnyk juga la die makan 3 ekor udan besar+sotong. Mak terkejut sebab tak rasa sakit langsung. Kalau tak, makan seekor ikan bilis pun kakinya dah bengkak beberapa hari. Mak siap puji lagi, best la vivix ni..Die happy sgt sebab gout dah takde,



Peluang hebat jangan dilepaskan dengan pembelian Twin Pack Vivix Shaklee.




Klik di sini untuk pembelian twin pack dengan segera




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)