UBAT DARAH TINGGI: DENGAN HANYA 1 SUDU SEHARI!!

Assalammualaikum..

Kita biasa dengar tentang penyakit 3 serangkai ni kan terutama kepada golongan berusia. Kalau ada kencing manis biasanya didatangkan sekali pakej dengan darah tinggi dan sakit jantung

Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Vivix juga mampu membantu penyakit stroke, kencing manis dan darah tinggi.

Di sini Ida nak cerita tentang darah tinggi je, silent killer ni menyerang tak kira umur..semalam kawan Ida baru dimasukkan di hospital sebab darah tinggi..Dahla die baru lepas bersalin, terpaksa die amik keputusan nak operate sbb darah tinggi. ni kena masuk wad plak..cian sgt,umur sebaya Ida 26 tahun.






Apa itu vivix?

Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat & tumbuh-tumbuhan lain.


Apa yg terkandung dlm Vivix ni sehinggakan ia dikatakan sangat best?

Vivix ia mengandungi resveratrol. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.

Dan akhir sekali..ni Ida nak share satu rahsia..

Saintis mendapati Orang Perancis makan makanan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui: Rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terdapat dalam wain merah…

Apakah itu Resveratrol?

• Antioksidan yang kuat,
• Anti-inflamasi
• Anti-kanser

10 KEBAIKAN VIVIX!

1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan

TESTIMONI DARAH TINGGI

Masa medical check up May 2012, blood pressure saya dikira tinggi..ta sepaptotnye ngan usia saya..bacaan 142 over 88..tinggi kan??..patot la saya selalu pening kepala..kira stage pre-hypertension da tu..pastu doktor tu gertak..”kalo awak ta jaga ni..tinggi skit lg..saya da kene bagi ubat darah tinggi kat awak..” oh tidakkkk..saya ta nak makan pil-pil yang banyak ituuuu..hohoho..Alhamdulillah Ogos 2012..saya check smula..126 over 80..saya bersyukur turun..dan masih menjaga supaya mencapai bacaan normal 100-110..



Bulan ni adalah promosi Vivix beli 6 percuma 1 ( korang akan dpt FREE MEMBERSHIP + CASH BACK BONUS 11% )

Kalau beli 2 botol juga dpt FREE MEMBERSHIP + CASH BACK BONUS 5%..

Nak order ? klik di SINI ( pmbelian 1 botol shj )





Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya :

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email: Aqidgirl_88@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS