THE BEST ONLINE SHOP

11:58:00 PM

Korang semua dah tido ke? Ok la tadi entry ida ada cakap psal shopping online kan,,
Sapa yang tak suka shopping tambah2 lagi ni sebagai perempuan, suka window shopping..kalau kat luar window shopping mesti penat. So sekarang ni teknologi semakin maju,bisnes online semakin bertambah2...nak apa je,buka google..terus search..keluar la nama2 online web dengan link die sekali..so kita window shopping jelah dalam internet macam Ida ..hehhehe

Ok,Ida share jelah link kebanyakan favaorite Ida bila window shopping.

1. http://www.autumnz.com/ 

- nak cari baju2 menyusu,mengandung,alatan2 susu boleh tengok kat sini.


2. https://www.facebook.com/toys4toddlers

- barang mainan kanak2, Selalu buat sale memang puas hati kualiti die,


3. http://www.qqbabyshop.com/ @ https://www.facebook.com/qqbabyshop.my

- baju kanak-kanak, Semua comel,selalu buat sale




- sini Ida suka tengok kasut die,,Ida memang peminat kasut Vincci & Summit tapi tak beli. Ida selalu beli kt kedai die terus sebab Ida kalau beli kasut heel ke flat ke memang suka tengok depan cermin..nak tahu sesuai ke tak..hehhe..Selalunya Ida beli aksesori



- Ida memang peminat tudung bawal, tapi semenjak ada anak dah jarang pakai, Sekarang Ida suka tengok tudung Datin aidijuma ni..Comel. Lagi 1 yang best, 1 design tudung ni boleh pelbagaikan gaya,,nak bawal or shawl..Cantik kan? Tudung ni cepat sold out tau,kalau g stokis die berduyun2 orang beratur. Ida ada la 2 helai je sebab husband tak bagi beli bnyak2. Kang tak terpakai,kalau bujang memang dah lama beli..hehehhe



You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)