7 KHASIAT UTAMA ALFALFA COMPLEX. UOLLS MESTI TRY!!

3:22:00 PM

Assalammualaikum...

Dah lama tak posting bab produk Shaklee kan. Actually info-info produk Shaklee sekarang Ida banyak share dalam sosial media. Ida maish aktif cuma banyak customer dari online je. Orang-orang terdekat jarang ada.

Entry kali ini Ida kongsikan khasiat utama Alfalfa Complex. Kalau cerita bab Alfalfa ni Ida suka sebab fungsi terbaiknya ialah DETOX. Banyak kali Ida akan ulas...if nak badan kurus, kulit cantik..please DETOX. Detox ni sebenarnya membantu menyingkirkan...membuang segala benda kotor atau toksin dalam badan kita yang boleh menyebabkan fungsi khasiat lain akan terhalang. Contoh kalau uolls makan produk apa pun, badan korang banyak toksin..produk tu takkan berkesan kat uolls.




So apa-apa please DETOX..

7 KHASIAT UTAMA ALFALFA COMPLEX





1. Mengatasi masalah pencernaan

Siapa ada masalah bau badan berbau atau mulut berbau? Tahu tak salah satu puncanya ialah uolls sebenarnya ada masalah pencernaan. Alami masalah sembelit..jarang buang air besar. Hah tahu tak bahaya kalau sembelit ni, silap bulan kalau teruk akan alami buasir. Jadi siapa ada masalah sembelit elok sangat kalau amalkan alfalfa complex ni.




2. Mengurangkan gejala menopaus


Alfalfa ni juga dikenali sebagai "kacip fatimah" sebab kandungan herba dalamnya memang bagus untuk wanita. So uolls nak ketat..silah ambil alfalfa ni..hehe





3. Dapat melegakan asma


Actually siapa ada masala resdung sangat bagus kalau ambil alfalfa selain bagi mereka yang ada masalah asma. Ini kerana kandungan klorofil didalamnya sangat bagus untuk mereka yang alami penyakit pernafasan.





4. Tinggi kandungan vitamin K


Ibu-ibu berpantang juga suka ambil alfalfa ni semasa pantang mahupun selepas pantang. Selain untuk membantu memperbanyakkan susu ia juga membantu proses penyembuhan luka bersalin selain dari pengambilan vitamin C dan Zinc.





5. Menyingkirkan toksin dari badan


Ini yang Ida sebut pada mula entry tadi. Alfalfa ni memang bagus untuk singkirkan toksin dalam badan uolls. Nak sihat..silalah detox badan uolls ye..:)






6. Mengawal kolestrol darah


Disebabkan fungsinya juga untuk buang toksin dalam badan jadi pada masa yang sama ia juga membantu untuk mengurangkan risiko bagi penyakit jantung disebabkan kolestrol dalam badan.






7. Menghilangkan ketagihan alkohol


Ini khas untuk mereka yang non muslim. Siapa ada masalah ketagihan alkohol atau dadah, cuba berikan mereka alfalfa ni. Mana tahu ia dapat membantu mereka.

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)

Email : chintashoope@gmail.com
No ID: 1074293

You Might Also Like

1 penggomen