REVIEW : HANDBAG KOREAN MURAH DI PGMALL

9:56:00 AM

Assalammualaikum...

Alhamdulillah..ada rezeki buat review PGMall tempoh hari, so dah dapat payment..apa lagi shopping la. Item Ida nak kongsikan entry ni hanya la pasal beg. Perempuan kalau bab beg ni memang tak sah.




Mulanya memikir jugak nak beli ke tidak beg ni. Dekat rumah memang ada je beg..tapi kebanyakkannya beg besar. Yelah masa anak kecil..banyak benda la nak sumbat kan..sampai lah sekarang. Ada je 1 beg kecil tapi memang jarang pakai.

So kebetulan nampak beg-beg comel dalam PGMall tu..apa lagi beli la sikit kan sebab harganya pun murah.

Ini ada 5 beg yang Ida pilih nampak macam cute je...

Beg bulat ni comelnya bentuk die


Ni antara pilihan warna yang ada



Backpack ni comel. Ingatkan besar. Rupanya kecil je. Takpe nanti bagi ke anak sedara je.



Beg ni pun sama, ingatkan besar rupanay kecil je. Ok la nak bawa pergi supermarket beli barang rumah.hehe









Comel-comel kan beg die. Actually memang rambang mata nak memilih sebenarnya. Asyik keluar masuk cart je.hahaha. Siapa ada masalah macam Ida ni. Ada je mata nak mencari pilihan lain.

Setiap pembelian RM30 ke atas di kedai Micole Concept ni akan dapat free shipping. So ok la kan. Semua total beg Ida beli ni RM44 sahaja. Free shipping dah tu...



Masa nak checkout ni jangan lupa masukkan coupon code ni ye

Siapa yang suka beg-beg kecil comel macam ni, boleh masuk ke kedai Micole Concept ni ye


Ini ada video Ida buat haul untuk handbag korean yang cute-cute ni. Jemput subscribe ye




You Might Also Like

40 penggomen

  1. Wah best bila dpt shopping kan, comel-comel je size bag tu semua nampaknya, nice jugak hehe. Nanti boleh tengok2 kat PG Mall tu jugak 😁

    ReplyDelete
  2. Tak pernah lagi shopping kat pg mall.. nampak nice juga beg beg tuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ida pun first time shopping kat PGmall..bagus jugak sebab barang semua ready stok dalam malaysia.

      Delete
  3. Wow.......comel2 handbag2 tu. Btw, PG Mall ada x jual handbag jenama Korea like Bean Pole or Play No More? Hehehe.

    ReplyDelete
  4. Cantik2 beg kat PG Mall ni. Design macam jenama mahal.

    ReplyDelete
  5. Comellah bag tu, pakai buat snatai-santai ookay juga.. ingat nak belikan untuk anak sedara laaa..harga pun berbaloi..

    ReplyDelete
  6. Wahh, comel dan cantik2 juga bag yang jual dalam PG Mall ni.. Best juga PG Mall ni.. macam2 ada.. tak sabar nak tunggu 11.11 Sale mereka nanti..

    ReplyDelete
  7. Suka bag bag simple macam ni.boleh intai n shopping kat pg mall nanti

    ReplyDelete
  8. Menggoda sangat. Dahlah LH sekarang tengah mencari handbag. Nak bagi kawan and adik untuk hadiah birthday diorang. Dan untuk diri sendiri juga ,😂

    ReplyDelete
  9. Memang comel. Senang kalau nk keluar dekat 2 be jer handbag mcm ni

    ReplyDelete
  10. Kak min selalu gak shopping kat pg mall tp lom pernah beli handbag. Nanti nak usha2 laaaa..

    ReplyDelete
  11. Cute cute gak beg Korean ni. Harga pun ok. Eh kt PG Mall pun jual ni semua ye

    ReplyDelete
  12. Kak pun dah byk list nak beli kat pg mall ni tp beli brg lain

    ReplyDelete
  13. wow those handbags look so cute and unbelievably affordable. gotta buy them now!

    ReplyDelete
  14. Mdm biasa shopping groceries di PGMall. Aiseygirl this time korean beg sling. "Beg, u memang sgt kiut. Memang buat mdm hanyut ni tgk beg comel." Suka yg bulat tu.

    ReplyDelete
  15. comel-comel dan cantik semua beg tu.. TB pun selalu beli beg tangan masa zaman kerja dulu tapoi sejak kena ragut TB jadi fobia nak pakai beg tangan.. serius.. TB takut..

    - Tengkubutang

    ReplyDelete
  16. Haritu shopping slider. Haa syoklah budak2 main indoor je tak payah main kt tmn mainan lagi musim covid ni. Hehe. Kena tggu shocking sales baloi beli

    ReplyDelete
  17. Cantik cantiklah beg tu. Wah, banyaknya beg baru.

    ReplyDelete
  18. Comel2 la bag tu.. Tapi kita ada anak kecik2 ni mcm xleh nak pakai sgt.. Kena tgu dorg bsar baru mak nak bergaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu..anak dh besar sikit baru la bolhe nk pkai beg2 kcil mcm ni

      Delete
  19. boleh tahan juga ya PG Mall ni. tengok diorg ada banyak promosi.. hampir setiap bulan tu. memang best

    ReplyDelete
  20. Cantik2 handbag. Takde salahnya kalau guna kualiti made in korean pun ok gak

    ReplyDelete
  21. comel-comel beg yang dipilih.. senangkan, pelbagai kegunaan..

    ReplyDelete