YOUTH SKINCARE STARTER SET

Assalammualaikum..

Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 



Youth adalah skincare berasaskan tumbuhan dan dihasilkan oleh pakar kulit bertaraf antarabangsa. Youth adalah satu-satunya skincare menjamin 100% penggunanya akan mendapatkan kesan yang diharapkan. Malah dengan penggunaan berterusan, 2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda. 


Apa yang menakjubkan, hasil keputusan ini dibuktikan secara klinikal dan bukannya dengan berdasarkan pengalaman pengguna.

YOUTH SKINCARE STARTER SET


Dalam YOUTH SKINCARE STARTER SET ada 4 basic produk : .

1. Youth Cleanser (tahan 7-8 bulan)




Cuci muka kita dengan sangat lembut dan buang sel kulit mati. Takde sabun, tak berbuih so selamat untuk kulit sensitif. Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit.

2. Youth Toner (tahan 7-8 bulan)




Lagi sekali bersih & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri. Double cleansing tau! Muka rasa segar dan sejuk je lepas double cleansing ni.

3. Youth Moisturizer Sunblock SPF50 (tahan 9-10 bulan)




Bertindak sebagai sunblock, day moisturizer dan primer sekali! Muka memang glowing & makeup tahan lama 

4. Youth Night Cream (tahan 9-10 bulan)




Tolong galakkan pembaharuan sel kulit semasa kita tidur, so muka jadi lebih lembut dan muda! And, ada kandungan untuk mengecutkan jerawat tau
.
4 produk ni ialah paling asas untuk kita jaga muka. Penting untuk kita pakai set asas daripada brand yang sama supaya effect lebih cepat & berkesan.

Klik di sini untuk pembelian dengan segera

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

3 comments: