REVIEW: RESTAURANT MIXWELL GARAGE KAJANG

Assalammualaikum..

Beberapa minggu lepas Ida ada pergi ke rumah adik ipar, kebetulan nak ke kenduri kahwin. Sebelum ke kenduri tu, bermalam dulu kat rumah adik ipar di Bangi.


Sampai sana dalam petang so malam tu kebetulan saja nak makan luar. Sebelum tu kami pergi main bowling dulu. Lepas tu baru la kami jalan cari makan.

Adik ipar suggest ke Restaurant Mixwell Garage di Kajang. Diorang pernah ke sana, so kami cuba jelah pergi sana.

Kawasan kedai ia macam rumah murah tapi diorang buka tempat makan. Cantik tempat dia. Makanan dia pun nampak boleh tahan sedap dan murah jugak. Ida tak ingat sangat nama dia tapi Ida share jelah ok menu yang kitorang makan.





Nak kata sedap sangat tu ntahlah,bagi Ida ok je boleh tahan.

Tempat : 4 star
Makanan 3.5 star (sebab tak rasa makanan yang lain)
Service : 4 star


Korang boleh jenguk kat Ig diorang okay

3 comments: