TIPS PADANAN WARNA TUDUNG DENGAN BAJU YANG SESUAI

Assalammualaikum...

Kaum wanita ni kalau bab nak matchkan baju dengan tudung kemain ambil masa lama. Kalau mata lelaki nampak warna tu sama je. Tapi kaum wanita ni warna hijau tu pun nampak lain-lain. Ada kodnya tau. Jangan main-main dengan kuasa mata wanita ni.hahaha

Hari ni Ida nak kongsikan sedikit tips padanan warna tudung dan baju untuk uolls. So lepas ni taknyah nak pening-pening lagi nak matchkan baju dengan tudung uolls.


TIPS PADANAN WARNA TUDUNG DENGAN BAJU













Macam Ida kalau pening sangat senang beli warna hitam je matching dengan semua warna.hahaha. Hitam itu kan menawan.

9 comments:

  1. Assalamualaikum..
    Salam ukwah dari saya untuk anda..
    saya sudah follow anda

    Jom follow blog https://www.iyaseo.id/

    Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
    Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
    Komen yang baik2 sahaja ye..
    Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..

    Terima kasih sekali lagi..ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam...terima kasih singgah dan follow my blog..insyaallah akan singgah jugak ke blog kamu

      Delete
  2. Mama Yan selalu belasah je..apa warna pun boleh. nak selamat..warna hitam je kann

    ReplyDelete
  3. Betul, jgn main2 dengan mata kuasa wanita ni ajaib, kalau kata merah tu ada bermacam jenis merah hahaha julia suka beli warna selamat mcm kuning air ke dan kelabu senang masuk byk warna baju kerja.

    ReplyDelete
  4. ha ha ha ha sama la kita.
    hitam.
    now, anak2 aida pun ngikut tau.
    ke mana pun, tudung hitam :) ha ha ha...

    ReplyDelete