Pages

PAGEVIEW DAH SAMPAI 1 JUTA

by - 9:21:00 AM











Assalammualaikum...


Dah lamanya tak update blog ni. Masing-masing sibuk beraya lagi ke. Ida minggu pertama Syawal tak sempat nak jenguk blog ni. Sepanjang hari ada je rumah terbuka. Sampai dalam seminggu jugaklah tak berasap dapur rumah. hahahaha.

Tahun ni Ida tak balik beraya kampung disebabkan kerja suami. Sebab pada mulanya suami kena naik offshore (keje laut) beberapa hari selepas raya. Lepas tu tak jadi kena tunda minggu selepas tu. Dah sampai tarikh tak jadi jugak. Kena naik minggu ni pula. Aduh geram betul dengan supevisor die tu. 

Dah la tak boleh balik kampung tahun ni. Segala plan semua dah tak jadi. Sabar jelah.

Jadi hari ini masuk bulan baru ni nak kena struggle balik update bisnes dan blog. Asyik melemau je badan ni nak menghadap laptop.hehehe


Hari ni buka blog, alhamdulillah finally pageview Ida dah naik sampai 1 juta. Syukur sangat-sangat berapa lama Ida usahakan untuk naik walaupun kadang kala tak terupdate blog ni.



Rasa nak giveaway nanti. Insyaallah korang tunggu ye. Siapa nak sponsor hadiah ke boleh wasap atau email Ida okay

chintashoope@gmail.com

You May Also Like

2 comments

Sponsor