KRIM UNTUK ATASI MASALAH TUMIT KAKI PECAH DAN MEREKAH

Assalammualaikum...

Ramai orang sebenarnya alami masalah tumit kaki pecah dan merekah ni. Kadang tu umur masih muda pun tapi tumit kaki habis pecah-pecah dan merekah teruk. Dan ramai juga terlalu sibuk menjaga kulit muka dan badan tetapi terlupa juga untuk menjaga di bahagian kaki.




Kalau orang perempuan macam kita ni, orang lain tengok nampak "hodoh" tau. Terpaksa la cover dari terlihat dek orang lain.

Antara punca masalah tumit kaki pecah dan merekah ini ialah:
  • Berat badan berlebihan
  • kulit terlalu kering
  • Pemakain kasut yang salah size
  • Terlalu kerap memakai kasut yang terbuka
  • Kerap memijak lantai yang bersimen atau kasar
  • Tidak menitikberatkan penjagaan diri

Jadi bagaimana nak selesaikan masalah tumit kaki pecah dan merekah ni?

Inilah masanya awak-awak semua kena kerap rajin sapukan dengan.....



Herbal Blend Shaklee 
multipurpose cream




Herbal Blend Multipurpose Cream ini diformulakan daripada ekstrak semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary


Krim ini juga telah diuji secara klinikal di mana ia dapat mengatasi masalah gatal-gatal kulit. Dengan sifatnya yang dingin atau sejuk, bermentol dan tidak berminyak dan paling penting super duper moist cream yang mengikat kelembapan kulit dengan sangat baik.


Yang best krim ni ORGANIC and PARABEN Free!!!

Jadi sangat sesuai digunakan oleh semua peringkat umur termasukla bayi dan kanak-kanak.

Selain untuk atasi masalah tumit kaki pecah dan merekah, ia juga ada kegunaan lain juga seperti:
  • Baik untuk kulit yang mengalami gatal-gatal
  • melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki. 
  • Demam panas (disapu ke seluruh badan)
  • Baik untuk demam campak. Menghilangkan kesan atau tanda demam campak.
  • dijadikan losyen harian

Testimoni 1: Si isteri gunakan Herbal blend cream untuk anak yang kulitnya ruam. Suami pakai di kakinya yang ada kulat air, si kakak gunakan untuk tumitnya yang merekah. Memang berkesan!


Testimoni 2: Akak ni suka sapukan pada badan anak-anaknya yang gatal-gatal dan disapukan pada tumit kaki.


Testimoni 3: Ada masalah foot infetion memang sangat sesuai.


Testimoni 4: Tumit kaki merekah semakin pulih selepas penggunaan selama 3 hari


Harga krim ni hanya RM37.50. Tahan berbulan-bulan dan boleh digunakan oleh sesiapa sahaja

Klik di sini untuk order segera



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp : www.wasap.my/0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS