Pages

Wednesday, November 29, 2017

WEB VIU TV UNTUK PEMINAT DRAMA DAN FILEM MENARIK KOREA DAN LAIN-LAIN

Assalammualaikum...

Dengan kesibukan bekerja atau uruskan rumah kadang kala ada je masa kita ni tak sempat nak tengok cerita menarik di televisyen. Bila nak tengok kita ganggu dengan anak-anak pula nak tengok cerita kartun.



Kini dah tak perlu risau lagi lebih-lebih lagi mereka yang suka tengok drama-drama Korea, Melayu, Tamil dan banyak lagi atau filem-filem menarik. Sekarang korang dah boleh tengok secara terus dalam tablet, desktop atau smartphone korang di mana-mana sahaja. Waktu tengah rehat-rehat selepas uruskan kerja seharian, korang boleh terus tengok drama kegemaran korang.


Sekarang korang boleh tengok semua tu, drama Korea ke, Chinese, Tamil dan banyak lagi di Viu.com


Macam Ida kadang tu memang termiss lajugak beberapa drama yang dah mula. Kadang nak rekod, clash pula dengan cerita encik suami.hehehe. Ida jarang tengok drama-drama Melayu selalu tengok drama Korea je.hahaha.





Sampaikan adik ipar kata Ida ni "hantu Korea". Tapi Ida tengok juga drama Melayu, atau omputih sekali sekala. Mana yang Ida rasa menarik tengok la, sama juga macam drama Korea. Kadang tu tengok macam tak best je, hero dan heroin tak best tak tengok jugak.hahah. Memilih kan.

Jadi pada mereka yang terlepas tengok drama atau filem kegemaran korang boleh la layari Viu tv ni untuk menontonnya semula.


SELAMAT MENONTON!
6:06:00 PM / by / 1 Comments

1 comment:

  1. berguna tapi sayang sebab saya tak follow sangat cerita korea
    btw jemput singgah and follow blog saya https://marblemomo.blogspot.com/

    ReplyDelete