Pages

Wednesday, November 1, 2017

BUKA PELUANG BERBISNES DARI RUMAH DENGAN MODAL YANG RENDAH

Assalammualaikum...

Pembentangan bajet 2018 telah dibincangkan beberapa hari yang lalu. Walaupun banyak ditarafnaikkan, masalah kewangan dalam sesebuah organisasi atau keluarga memang susah dkawal. Keperluan harian semakin meningkat, kos perubatan, kos pembelajaran anak-anak juga semakin tinggi. Ramai antara mereka yang dah mula berkecimpung dalam bisnes sampingan untuk menambah pendapatan.


Kalau kita perhatikan, dah banyak peniaga-peniaga yang mula buka kedai atau bisnes sendiri. Berlambak produk-produk baru yang berada di pasaran sekarang. Malah ramai juga surirumah dan pelajar juga mula berbisnes online dari rumah sebagai kerja sampingan. Tapi tak semua dari kita yang mempunyai modal yang besar untuk buka kedai atau keluarkan produk sendiri.

Sebab itu la Ida nak kongsikan kepada korang, buka peluang kepada semua orang yang nak jana pendapatan sampingan atau tetap dengan bisnes Shaklee dengan modal yang rendah. Sesuai untuk mereka yang seorang surirumah atau pelajar.

Related image

Betul ke?

Ye memang betul sebab Ida sendiri bukan la dari keluarga yang berada. Ida sendiri tidak berkerja selepas berkahwin. Bukan ada duit yang banyak nak keluarkan modal yang besar untuk jadi agen atau pengedar. Sebab memang ada sesetengah bisnes memerlukan modal yang besar untuk beli stok bagi memulakan bisnes tapi tidak dengan bisnes Shaklee. Korang tak perlu sampai kena buat pinjaman beribu-ribu. 


Korang hanya perlukan modal sebanyak RM68.90 sahaja (add kos member kit RM10.60(sm) & RM21.20 (ss)). Jadi tak sampai RM100 pun korang keluarkan modal untuk DAFTAR SEBAGAI AHLI.


Selepas dah join ahli, masa ni korang dah boleh uruskan kerja korang unutk iklan pada media sosial masing-masing. Jangan risau, korang akan ada GROUP COACHING untuk korang belajar bab selok belok bisnes Shaklee ni dan marketing. Jadi jangan panik.

Related image

Lagi satu perkara yang membuatkan orang sentiasa risau ialah stok dan pengeposan. Eh korang jangan risau. Perkara itu semua biar Shaklee yang uruskan. Tak perlu sampai nak kena beli stok banyak-banyak simpan dalam rumah. Customer bayar, korang buat order dalam website lepas tu Shaklee yang akan pos kan untuk customer korang. Tugas korang hanya PERLU PROMOTE.

Bila berniaga mesti la nak untung kan? Yup korang bukan setakat dapat UNTUNG RUNCIT, malah setiap produk yang korang jual akan ada point. Dan point ini la yang akan ditukarkan menjadi BONUS korang. Best tak? Bukan sekali untung....tapi 2 kali ganda untung korang.

Related image

Buat masa ni senang je kan? Tapi sebenarnya banyak lagi kebaikan yang korang dapat kalau buat bisnes dari rumah dengan Shaklee ni. Itu belum korang boleh dapat sponsor buat UMRAH PERCUMA, PERCUTIAN PERCUMA dari Shaklee. Malah siap boleh dapat INTENSIF KERETA lagi tau! Untung dapat kereta FREE, bukan kereta biasa-biasa tau.

Semua ni korang perlukan usaha..sanggup hadapi cabaran dan bersabar insyaallah akan membuahkan hasil.

Sesiapa yang berminat nak mula bisnes dari rumah dengan Shaklee jangan segan silu nak hubungi Ida...kalau malu nak cakap whatsapp pun takpe. Nanti Ida akan daftar sebagai ahli untuk korang.


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya
6:21:00 PM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment