PROMOSI MENARIK SEPANJANG SEPTEMBER 2017

Assalammualaikum...

Baru sempat nak update blog hari ni, setelah seminggu menyepi. Rasa takde mood..ke laut je mood ni nak menaip. Cuaca plak panas je, berpeluh rasa walaupun kipas atas kepala je. Tiap-tiap hari mesti nak buka aircond bila masuk petang. Bahang semacam je.


Jadi berkesempatan ni juga Ida ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kat korang. Tahun ni kami takde buat korban, inysaallah tahun depan. Daging korban pun tak dapat sangat dari jiran-jiran. Kalau tahun lepas banyak je.

So dengan ni juga Ida nak kongsikan dengan korang promosi menarik sepanjang September ni


Dengan pembelian THE RADIANT 4 set ni korang akan dapat RM60 VOUCHER.

Korang boleh redeem setiap RM20 voucher dengan pembelian RM100 pada kemudiannya dalam 1 resit.

Kalau korang buat pembelian RM100 ke atas so boleh tolak dengan voucher RM20. Jimat kan. 


Voucher ni expired pada 15 oktober nanti

Nak dapatkan set ni boleh terus klik kat bawah ni

Klik di sini untuk pembelian dengan segera



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya


No comments:

Post a Comment