SUPPLEMENT KURUS UNTUK IBU MENYUSU YANG SELAMAT

Assalammualaikum...

Dilema ibu-ibu menyusu ni bila berat badan semakin naik tapi tak berani ambil supplement kurus sebarangan. Ini kerana supplement sebarangan berkemungkinan boleh efek pada anak atau pengeluaran susu badan.




Selalunya semasa berpantang ibu-ibu mudah nak turunkan berat badan kembali pada asal tapi ada juga yang tidak berjaya. Walaupun sebenarnya semasa menyusu, ibu-ibu boleh membakar lemak sehingga 500 kalori pada setiap sesi penyusuan!

Banyak kriteria produk supplement yang ibu-ibu menyusu ni kena pilih dengan baik. Bahan-bahan yang digunakan dan semestinya ia halal dan ada kelulusan KKM dan sebagainya. Dah jangan lupa ada juga sesetengah bayi yang ada alahan pada bahan-bahan tertentu terutamanya anak yang G6PD, tak boleh ambil bahan berunsurkan kekacang, herba dan lain-lain. Penting bagi ibu-ibu menyusu yang nak ambil supplement ni kaji lebih lanjut sebarang supplement yang korang ambil so kena la rajin bertanya okay!


Image result for ibu menyusu kurus

Kenapa set kurus shaklee paling dapat sambutan berbanding produk lain di pasaran?



✔️Sebab set kurus Shaklee SELAMAT.
Even ibu menyusu pun boleh amalkan untuk anak dapat manfaat sama 


contohnya Omega Guard (bakar lemak tapi dalam masa sama mengandungi DHA & EPA untuk perkembangan otak anak)

✔️Sebab set kurus Shaklee JIMAT
Satu set tu biasanya untuk penggunaan dua bulan ke atas.

Dan kalau bandingkan harga dengan produk kurus lain (yang dijamin selamat dan natural) set kurus Shaklee boleh dikatakan mampumilik untuk setiap orang.

✔️Sebab set kurus Shaklee berkesan.

Banyaaakkk sangat testimoni mereka yang berjaya kurus. Malah ada yang hilang berkilo2-kilo dalam masa hanya sebulan (nie dengan pengambilan yang konsisten dan disiplin penjagaan pemakanan juga. Bukan sekadar minum sekali nak pastikan korang dah kurus)

Manfaat set kurus Shaklee

ESP

  • mengawal nafsu makan
  • memberikan khasiat protein pada badan
  • membantu memberikan tenaga
  • membantu pekatkan susu ibu
ALFALFA COMPLEX
  • bertindak sebagai detox (membuang lemak)
  • menyingkirkan lemak berlebihan yang telah dipecahkan
  • membantu banyakkan susu
LECITHIN
  • memecahkan lemak di dalam badan
  • baik untuk minda
  • membantu elakkan dari berlakunya bengkak susu


Testimoni 2:



Klik di sini untuk order segera




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp : www.wasap.my/0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

6 comments:

  1. My sister ada makan shaklee yang set lepas bersalin kalu tak silap. GV juz ingat ada B kompleks je. Produk shaklee ini mmg sangat bagus. Terbaik. :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kan..rasa kenyang je perut. Kalau lepas mkn nasi, mnum esp plak..mau meletup perut.hehehe

      Delete
  3. Saya juga takut nak makan supplement kurus. Takut badan jadi gian or once stop, akan naik mendadak.

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul...kalau ida pun memang kalau amik apa2 produk pun akan check dlu

      Delete

Followers

social network

APDM SAPS