Assalammualaikum... Rata-rata orang kata kalau nak cantik kena la makan vitamin C. Kalau sakit makan buah oren banyak-banyak terutamanya i...
Assalammualaikum... Kecoh kebelakangan ni pasal shopping dengan SGshop . SGshop ni sama je dengan mana-mana web online yang menjual pelbaga...
Assalammualaikum.. Bila dah ada rumah sendiri mesti nak deko rumah sendiri kan. Nampak lebih cantik, elegan dan sebagainya. Bukan sahaja di ...
Assalammualaikum.. Salah satu perkara yang semua orang tak suka ialah jerawat. Lagi parah bila jerawat tu bukan sahaja timbul seketul dua ta...
Assalammualaikum... Ada sesetengah orang tak perlu jaga makan pun, badan tetap maintain je. Ada sesetengah orang, kalau makan skit pun berat...
Assalammualaikum... Bila bangun pagi, rasa gatal je hidung tu. Mula la tergaru-garu, tersumbat hidung,asyik bersin dan sebagainya. Ini la ta...