BISNES ONLINE YANG SESUAI UNTUK IBU YANG BERNIAT BERHENTI KERJA

11:33:00 AM

Assalammualaikum...

Zaman sekarang bukan senang nk berhenti kerja. Harga barang, keperluan anak-anak naik dan kos hidup makin meningkat menyebabkan terpaksalah suami isteri kena bekerja.




Bagi seorang ibu memang Ida faham, ada perasaan nak berhenti kerja sebab tak sanggup lihat anak membesar di rumah pengasuh. Kadang kala tu sampai takde masa nak bersama anak-anak sebab terpaksa kerja lebih masa. 

Tambahan sekarang macam-macam kes pasal pengasuh yang jenis suka lepas tangan. Buat kerja ala kadar, tapi nak duit lebih. Memang susah nak cari pengasuh yang betul-betul bertanggungjawab dan dipercayai.

Jadi Ida sarankan ibu-ibu cubalah buat pendapatan sampingan semasa masih bekerja ini. Nanti bila pendapatan dari bisnes melebihi gaji kerja, insyaallah kita takkan rasa ragu-ragu nak berhenti kerja.


Bisnes Shaklee





Bisnes yang Ida nak ajak korang join sekali ni ialah memang bisnes yang Ida mula dari awal 2014. Masa tu Ida masih mengandungkan Aqil.

1. Tak perlu simpan stok


Bisnes ni sangat mudah sebab tak perlu simpan stok. Kadang kala sesetengah bisnes ni nak kena simpan stok kan. Sampaikan ada yang terpaksa buat sale bila stok tak berkurangan atau tak laku.

2. Tak perlu keluar jumpa orang


Biasalah kita ni ada perasaan malu untuk berjumpa dengan orang. Nak bercakap dengan orang, senang kata nak konsultasi la. Tapi bisnes Shaklee ni tak memaksa korang keluar jumpa dengan orang.

3. Buat secara online

Bisnes ini boleh dibuat secara online 100%. Ida sendiri menjalankan bisnes Shaklee ini dengan hanya menggunakan medium sosial seperti blog, facebook dan sebagainya. Ida sendiri memang agak susah nak keluar rumah sebab memang takde kawan mahupun orang yang ida kenal di sini. Jadi memang secara online yang paling mudah.

4. Infinity income

Pendapatan yang korang bakal capai adalah mengikut berapa yang korang mahu dan sebanyak mana yang korang usahakan. Senang kata macam ni la, korang usaha lebih dapat lebih. Kalau korang usaha sedikit dapalah sedikit kan?

Bagaimana bisnes Shaklee ini berjalan?




Korang hanya perlu daftar bersama Ida dengan hanya sebanyak RM79.50 sahaja. Nanti Ida akan daftarkan korang ke dalam group bisnes Shaklee.  


Cara korang nak promosikan produk Shaklee ni terpulang pada masing-masing. Kalau melalui facebook Ida akan ajar marketing di situ. Kalau nak buat blog macam Ida, Ida akan ajar sampai korang pandai.

Tajuk atau ayat promosi pun akan ajar, nak tackle customer dan sebagainya. Nak taknak je belajar senang kata.

Mahu tahu bagaimana jualan terhasil setelah korang tulis artikel di blog?





Apa yang kami cadangkan adalah apa yang kami buat dan terbukti berkesan untuk bantu kami jana sekurang-kurangnya 4-angka pendapatan sampingan sebulan.




Mahu daftar bisnes Shaklee hari ini?

Hubungi Ida untuk daftar bisnes hari ini demi untuk cepat-cepat berhenti kerja untuk jaga sendiri anak tersayang.



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

3 comments

  1. Hi Ucing singgah dari segmen mia liana (^_^).Selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  2. Hi akak.. selamat berpuasa. Berniaga onlne nie memang best. Boleh sambil baring sambil layan sinetron. hehehe

    ReplyDelete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)