PRODUK UNTUK ATASI MASALAH KULIT KUSAM

1:41:00 PM

Assalammualaikum..


Kulit kusam ini buatkan usia kita nampak lebih tua dari sepatutnya. Ia juga buatkan wajah tampak tak bermaya sekaligus buat diri kita rasa tak bersemangat.


Ada orang sampai takde keyakinan diri untuk berjumpa dengan orang ramai. Kalau boleh nak duduk di rumah, di dalam bilik 24 jam. Kawan-kawan ajak keluar lepak pun tak nak sebab rasa malu.

Image result for kulit kusam

Banyak punca yang berlakunya masalah kulit kusam ni seperti stress, diet atau pemakanan yang tidak seimbang, kurang rehat, kurang tidur, merokok, minum alkohol dan banyak lagi.

Jadi jangan biarkan kulit kusam berpanjangan!!!!




Set Hilangkan Kulit Kusam



Set ini terdiri dari 2 bahagian iaitu pencuci muka dan Vitamin untuk rawat dari dalam

1. Pencuci muka :

Make-up Remover - scrub pada wajah tanpa menggunakan air untuk mengeluarkan daki dan sel kulit mati yang tertinggal pada muka

Gentle Deep Foaming Cleanser - setelah scrub muka, bilas sedikit dengan air dan cuci muka menggunakan Cleanser ini untuk menaikkan seri muka

2. Rawatan dari dalam :

Collagen Shaklee - membekalkan kolagen untuk memastikan kulit muka sentiasa lembap dan tegang supaya tidak kusam dan sentiasa tampak segar berseri

ESP - mengandungi protein untuk memperbaharui sel kulit supaya sel kulit menjadi lebih sihat. Bila sel kulit sihat, baru lah kulit nampak lebih segar.

Testimoni 1: Sebelum ni kulit jadi berminyak, jerawat tapi sekarang semua tu dah takde malah tona kulit semakin sekata, nampak lebih cerah dah tak nampak kusam lagi.



Testimoni 2: Adik ni nak makan Collagen powder sebab ada masalah kulit kering yang teruk. Selepas makan hari ke-3 kulit dah nampak perubahan. Kulit rasa lembap je, hilang segala kulit kering, parut dan paling best sengal lutut pun dah takde.




Testimoni 3: Bila silap guna memang tak nampak kesan. Bila betul-betul tahu cara hah kulit dah tak kusam, muka licin whitehead pun hilang.




Klik di sini untuk pembelian dengan segera


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)