LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST

1:19:00 AM

Assalammualaikum...

Kalau cakap pasal Lazada memang semua orang tahu. Salah satu medium web belian online yang sangat mudah, cepat dan murah. Senang kata siapa nak cari barang-barang yang diinginkan buka je Lazada mesti ada sehingga ke barang peribadi sekalipun.hehehe.



What do you love about Lazada Malaysia?

Kenapa ye? Mesti la sebab beli di Lazada ni sangat mudah dan menjimatkan masa. Yelah zaman sekarang ni semua nak cepat, kadang ada tu sampai tak sempat nak keluar. Jadi beli secara online la lebih mudah. Buat masa sekarang ni dari segi harga, perkhidmatan dari Lazada semuanya memuaskan hati Ida. Kalau ada masalah email je atau call diorang akan balas dengan cepat dan mesra. 

Kenapa mesra? Sebab Ida pernah call diorang la untuk tanyakans sesuatu, senang.hehe. Memang cepat je diorang angkat call, taknyah nak telefon berkali-kali.

Top three Product picks from Lazada Malaysia (three favorite products)

Sebenarnya dah banyak barang Ida beli dari Lazada ni sampai dah tak ingat yang mana.hehe. Ini antara barang yang Ida masih ingat beli kat Lazada
Related image




1. Face and body massager pink

Ida memang suka cari beauty tools ni. Tak kisah la untuk skin ke, massage ke. Semua suka.hehehe.Perempuan mana tak suka jaga kulit kan.




Image result for construction tools kids


2. Construction tools kids

Ida beli jenis patern lain tapi tak jumpa plak gambar die. Malas plak nak bangun pergi snap gambar. Kebetulan beli sebab dapat voucher dari Lazada. Ada anak-anak, mestilah nak beli mainan kat diorang.hehe



Image result for exercise bike lazada

3. Exercise bike

Ini dah lama sebenarnya Ida memang teringin nak beli. Belum berpeluang lagi nak beli. Al maklumlah Ida memang surirumah sepenuh masa. Takde masa nak berjogging kat luar. Ida memang suka buat aktiviti yang boleh peluhkan badan ni. Dekat rumah pun usaha buatla senaman biasa, zumba. Selain jaga kulit, kesihatan, tubuh badan pun nak kena jaga kan. Nak kekalkan shape badan yang ideal.hehehe

How do you think Lazada Malaysia can improve?

Buat masa ni Ida takde masalah dengan barang yang beli dari Lazada tapi dengar dari kawan-kawan la. Bila dapat barang, barang rosak tak boleh pakai. Maybe boleh tingkatkan kualiti dan pemeriksaan produk sebelum penghantaran.

What is your birthday wish to Lazada Malaysia?

Related image

To Lazada Malaysia, Happy Birthday. Semoga akan terus berkembang maju dan terus maju. Wish you good luck!!

Jangan lupa Lazada ada buat sale dari 22-24 march ni k...Pergi la shooping cepat. Jimat berganda-ganda


You Might Also Like

6 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)