KESIBUKAN MINGGU NI

Assalammualaikum..

Mungkin ada yang perasan atau tidak beberapa minggu ni Ida kurang update di blog dan facebook sebab kesibukan yang melanda.


Bukan sibuk sangat tapi badan penat. Dua minggu lepas anak-anak dan suami demam. Ida la kena berjaga walaupun dalam masa yang sama badan Ida pun dah panas tapi masih kuat lagi. Selepas diorang dah sembuh Ida pula demam, batuk dan selsema selama 1minggu.

Image result for exhausted

Dah elok skit ni Ida sibuk sambung kelas belajar memandu. Sekarang baru nak amik lesen kereta.hahaha. Dulu dah ambil gagal JPJ, sibuk dengan pratikal.Dah luput lesen Ida. So kena la buat baru.

Ini pun tak menyempat juga sebab nak uruskan anak-anak lagi. Kelas lagi, malam badan dah penat. Ida update la mana yang mampu.

Insyaallah tak lama lagi settle la kelas memandu Ida tu. Doakan Ida lulus la nanti untuk dapatkan lesen P. Kesian kat anak-anak kena ulang alik duduk sekejap kat umah nenek dia. Tambah si abang, dah penat balik sekolah. Mummy plak kejut sebab nak pergi kelas memandu. Sabar ye..insyaallah lagi 1 bulan settle la semua.

Musim demam sekarang ni so kawan-kawan jaga kesihatan k..Ida pun masih batuk ni. Gatal tekak je.huhu

1 comment:

  1. semoga berjaya lulus ujian jpj, ameeen. buat yg terbaik

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS