KABEL TM KENA CURIK LAGI

Assalammualaikum..

Dah beberapa hari takde line streamyx kat rumah. Semalam tanya jiran rupanya kabel kena curik lagi. Dekat opis en suami pun streamyx takde.


Image result for mencuri

Aduh dah berapa kali dah kabel kena curik ni. Tahun lepas pun rasa sampai 2 kali takde line. Nak harapkan data memang tak cukup la. Mana nak update blog lagi. Ini pun guna data handphone je. Susah la nak search banyak-banyak.

Kalau guna data handphone ni bateri cepat habis..cepat panas. Tu yang kurang skit guna data ni. Kena guna line streamyx juga kat rumah. Melainkan dekat luar. Sebab kat luar kalau dengan anak-anak memang susah la Ida menghadap handphone. Family first.

Musim sekarang ni semua orang perlukan duit. Sampai sanggup mencurik. Nauzubillah mintak simpang dari keturunan anak cucu.

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS