BILA MULA BERBISNES?

Assalammualaikum...

Nak dijadikan cerita Ida mula sukakan bisnes Shaklee ni selepas Ida fall in love dengan set berpantang Shaklee ni...



Ni la set berpantang yg pertama Ida...macam la anak dah ramai.hehe..anak kedua baru Ida gunakan sebab masa berpantangkan Asyraf memang tak makan apa-apa jamu sebab Asyraf ada masalah alahan yg teruk..teruk la juga sebab naik ruam merah smpai bernanah..

Ada lagi simpan gambar Asyraf masa tu..sampaikan masa 6bulan tu bagi makan bubur instant nestle tu makan sesuap je terus naik merah-merah sebabnya dalam tu ada susu lembu..

sampai doktor kata kalau dah tak menyusukan anak, memang kena minum soya tapi alhamdulilah dapat susukan sampai 2 tahun dan dah berhenti menyusu tu die ok je minum susu lembu..

sebab tu masa anak kedua Ida tak berani amik apa-apa jamu. Ida just amik Shakee sahaja..alhamdulillah..badan bertenaga, susu banyak, luka pun cepat sembuh.Beerbaloi sebab set ni sahaja Ida makan sampai 4bulan...kira habis pantang 100 hari pun ada lagi...

masa berpantang tu masih boleh amik order tau...seingat Ida masa tu promosi Alfalfa...rembat terus promosi beli 6 percuma 1..semuanya dah dibook....ida packing,en suami la yang tolong pos kan

orang kata bila seseorang dah suka dengan produk tu of couse dia akan share dengan orang lain kan..dah itu la titik permulaan mulanya bisnes ni...

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS