ANAK-ANAK DEMAM CAMPAK

Assalammualaikum...

Dah berapa hari juga la Ida tak sempat nak blogwalking sangat dekat blog kawan-kawan. Sori sangat. Tak terdaya badan ni ha bila anak-anak demam campak.

Dua minggu lepas si abang Asyraf yang demam campak. Tak pergi sekolah la seminggu, lagi seminggu tu cikgu2 ada program pastu cuti Deepavali. Alhamdulillah lepas 2 minggu dah sihat. Sekarang tinggal bekas-bekas kering je, ada tinggal parut.


Image result for tired

Minggu ni plak si adik plak yang kena demam campak. Baru mummy nak berehat, kena berjaga lagi. Sampai dah naik eye bag mata panda ni. Badan jangan katalah memang rasa tak larat..sakit belakang. Tidur kejap kena bangun..anak panggil la sakit kaki..gatal badan. Kejap bangun.kejap baring..mula la sakit.huhu

Alhamdulillah badan si Aqil dah ok demamnya..tinggal tunggu campak tu kering je. Bagi hilang bekas-bekas die. Abang plak semalam batuk dan demam plak. Agaknya cuaca hujan sekarang ni.

Tabahla wahai ibu-ibu...kuatkan semangat. Doakan anak-anak Ida cepat sembuh.huhuu

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS