TAWARAN HEBAT SEHINGGA 15 OKTOBER SAHAJA!!!

3:50:00 PM

Assalammualaikum...



TAWARAN HEBAT!!

TAWARAN HEBAT!!


Khas untuk pengguna Shaklee yang nak dapatkan produk Shaklee dengan lebih jinat dan berbaloi!!

Serius memang berbaloi...

Bukan setakat dapat beg FREE malah dapat FREE vitamin Shaklee













Nampak tak benda-benda FREE yg korang akan dapat. Ingat senang ke nak dapat.

Tak rugi pun beli, dah la tahan berbulan-bulan kalau beli. Siap dapat kesihatan yang lebih baik plak tu...

Bagi yang nak order tu terus hubungi Ida so senang Ida boleh tolong ajarkan macam mana nak order dan dapatkan free membership tu..

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:


(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

2 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)