RUMAH IDAMAN SAYA

Assalammualaikum...

Semua orang mesti ada kemahuan nak ada rumah sendiri kan? Ada yang suka duduk komdo atau banglo dan sebagainya. Mana tahu ada juga yang teringin nak duduk rumah macam istana..siapa tahu kan..heheh


Image result for dream house

rumah idaman..

hah...mesti ramai kan yang suka rumah besar-besar..ada banyak bilik...


Ida suka design rumah dalam 2 tingkat 1/2 je..tak nak bertingkat-tingkat sangat tak larat nak naik.heheh..lain la kalau buat lif kan,hehehe,

Dan kalau boleh nak rumah lot tepi sekali boleh la bercucuk tanam skit..ada kawasan luas untuk anak-anak bermain dan yang paling penting nak swimming pool...yeay...boleh la Mummy nk berendam dalam kolam..

Bilik banyak pun bagus senang adik beradik nak datang tidur rumah. Tambah belah suami pun 9 adik beradik..muat la kan kalau pakat nak bercamping di rumah nanti.hehehe...

Dapur pun nak besar...Best kalau ada ruang nak BBQ atau buat apa-apa majlis..senang...so jemput-jemput la datang rumah ye..

2 comments:

Followers

social network

APDM SAPS